fantoma Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 Mozilla Firefox 3 kullaniyorum,Cookies lerimi silmedigim halde foruma her giriste sifre istiyor. Üyesi oldugum diger forumlara girdigimde hic bir sorun yok,hemen sifresiz giris yapabiliyorum. Problemi nasil cözerim acaba? Tesekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Mozilla Firefox 3 kullaniyorum,Cookies lerimi silmedigim halde foruma her giriste sifre istiyor. Üyesi oldugum diger forumlara girdigimde hic bir sorun yok,hemen sifresiz giris yapabiliyorum. Problemi nasil cözerim acaba? Tesekkürler...siteyle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum mozillanın her çıkışta temizleme gibi bir özelliği var o aktif olabilir bir bak istersn .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Ben normal internetten giriyorum ve aynı şey bezen bendede oluyor mesela 1 hafta boyunca her girişte şifre istiyor otomatik girmiyor.1 hafta sonra düzeliyor.3 gün sonra tekrar şifre istemeye başlıyor:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Şimdi dediğin olay şu oluyor:Mozilla geçmiş bilgisi tutmaz. Her girişte yeniden yazman gerek aynı şeyleri. Mozilla kullanıyodum bi ara.Ama pek de bi faydasını göremedim. İşine yaramıyosa programı sil öyle girmeyi dene....;)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Şimdi dediğin olay şu oluyor:Mozilla geçmiş bilgisi tutmaz. Her girişte yeniden yazman gerek aynı şeyleri. Mozilla kullanıyodum bi ara.Ama pek de bi faydasını göremedim. İşine yaramıyosa programı sil öyle girmeyi dene....;)... mozilla gecmi bilgisi tutmaz?? :rofl::rofl: super ya bilmeden yorum buna denir sanırım:) dunya mozillaya kaymaya basladı explorerın populeritesini elinden aldı ve su olaya bak:D:D gecmis bilgisi tutmazmıs :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody_Mary Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Ben bi yararını göremedim malesef..Görenlere ne mutlu olsun o zaman..... Geçmiş bilgisi derken başka bişey kasteddim ama anlatamadım malesef.... :confused:........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Anlatsana o zaman Bloody merak ettik _??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 hem mozilladan hem explorerdan sıkılan maxthon 2 yi denesin oda çok hızlı ve kullanışlı baya bi süre kullandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fantoma Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Bence problem forumdan kaynaklaniyor. ve halen devam ediyor problem. Üyesi oldugum yaklasik 10 adet forum var hepsine giris yaptim,ve Cookies lerimi silmedim,kapattum, yine teker teker girdim, sadece Gxoxis yeniden giris icin login olmami istedi. Hatta pc nin yanindan 1 saat kadar ayrildigimda tekrar geldigimde beni cikti gösteriyor ve yine sifre istiyor. Internet Explorerlede denedim sonuc ayni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Bence de sorun sitede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.