Jump to content

Foruma her giriste sifre istiyor

fantoma

Önerilen Mesajlar

Mozilla Firefox 3 kullaniyorum,Cookies lerimi silmedigim halde foruma her giriste sifre istiyor.

Üyesi oldugum diger forumlara girdigimde hic bir sorun yok,hemen sifresiz giris yapabiliyorum.

Problemi nasil cözerim acaba?

Tesekkürler...

siteyle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum mozillanın her çıkışta temizleme gibi bir özelliği var o aktif olabilir bir bak istersn ..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi dediğin olay şu oluyor:Mozilla geçmiş bilgisi tutmaz.

Her girişte yeniden yazman gerek aynı şeyleri.

Mozilla kullanıyodum bi ara.Ama pek de bi faydasını göremedim.

İşine yaramıyosa programı sil öyle girmeyi dene....;););)...

mozilla gecmi bilgisi tutmaz?? :rofl::rofl::rofl::rofl: super ya bilmeden yorum buna denir sanırım:) dunya mozillaya kaymaya basladı explorerın populeritesini elinden aldı ve su olaya bak:D:D gecmis bilgisi tutmazmıs :D:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence problem forumdan kaynaklaniyor.

ve halen devam ediyor problem.

Üyesi oldugum yaklasik 10 adet forum var hepsine giris yaptim,ve Cookies lerimi silmedim,kapattum,

yine teker teker girdim,

sadece Gxoxis yeniden giris icin login olmami istedi.

Hatta pc nin yanindan 1 saat kadar ayrildigimda tekrar geldigimde beni cikti gösteriyor ve yine sifre istiyor.

Internet Explorerlede denedim sonuc ayni...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...