Kalpsiz Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 sunucu: "evet, bakalım yarışmacılarımız hedef sayımız olan 254'e ne kadar yaklaşabilmişler ? " 1. yarışmacı: "10 yaklaşık" 2. yarışmacı: "8 yaklaşık" 3. yarışmacı: "işlem tamam" - "evet, sabri be işlem tamam diyor, buyrun sabri bey." - "9 çarpı 9 eşittir 81, 81 çarpı 5 eşittir ikiyüzkırk, ikiyüzkırk artı .." - "bir saniye sabri bey,81 çarpı beş 405 eder" - "ha .iktir" - "eh siz de az angut değilmişsiniz sabri bey, kelime ile devam ediyoruz" sunucu: "evet, bakalım kelime turunda yarışmacılarımız neler yapmış" 1. yarışmacı: "5 harfli" 2. yarışmacı: "6 harfli" 3. yarışmacı: " 12 harfli" - "evet buyrun sabri bey, duyalım 12 harfli sözcüğü" - "kütbülüdübük, ü joker" - "oha sabri bey, kıçınızdan mı uydurdunuz bu kelimeyi ? bakın sayın juri üyemiz de yok böyle bir olay diyor" - "küçükken ninem ketelek yaptığında içine koyardı, ot bu ot" - " sözlükte yok sözlükte !" - "koyayım sözlüğünüze sunucu: "sabri bey, buyrun alalım kelimenizi: yarışmacı: "ebeninki, 8 harf" sunucu: "yuh senin kalıbına, terbiyesizin evladı seni!" - evet alalim cevaplari - 7 harf - 8 harf - 47 harf - yuh artik walla mi? nedir kelimeniz? - cekoslavakyalilastiramadiklarimizdan misiniz... - e bu nasil oluyo hepsi joker. - benim ben sabri tanimadin mi? - hee anguttun dimi sen pardon... islemle devam ediyoruz -ünlü -ünlü -ünlü -ünlü -(fısıldayarak)tuluatını .ikerim beni taklit etme...öhöm öhm ünlü -ünlü ...(fısıldayarak) sıkıysa dene ..una koduğum -ünlü -ünlü -evet süremiz başladı....süremiz bitti ziya bey sonuç var mı? -iki yaklaşık -ziya bey şu an kelimedeyiz -haa pardon evet sekiz harfli -siz kemal bey? -sonuç yok -buyrun ziya bey... -eee öööö... -tamam anladım...kemal beye sekiz puan daha veriyoruz... -evet efenim kelimeyle devam ediyoruz..harf seçin lütfen.. -ünsüz.. -b -ünlü -e -ünsüz -n -ünlü -o -ünsüz -r -ünsüz -t..süreniz başlado...dınını..nıınınıııı...nınıı..-sinir bozucu bir müzik- -evet sayın cincik.. -3 yaklaşık -sayın koparan.. -tastam sonuç efem -buyrun alalım sonucu.. -ibnetor..i joker... ............birden yayın kesilir.......... -evet sayın yarismacilar kelime ile devam ediyoruz; sabri bey bir harf isteyin luften.. =bu harfi istanbul'daki esim ve iki cocugum icin istiyorum, unlu.. -isterseniz paket yapalim eve goturun sabri bey harfi! =yapar misiniz bana bu kiyagi be? -allah sizi basimizdan eksik etmesin sabri bey.. -evet..süremiz sona erdi.kemal bey sonuç var mı? -altı harfli -siz ziya bey? -dokuz harf! -hemen alalım o zaman -urfa -e ama dört harfli bu? -ben urfalıyım aslı şanlıurfadır! -iyi de size verilen harfler şanlı için yetmiyor ki! -o kadar şehit verdik .rospu çocukları! neyine yetmiyor neyine? -ziya bey kendinize gelin lütfen -ben gelirim kendime de sen hiç urfa ya geldin mi .mın oğlu!? -atın bu herifi dışarı çabuk... -urfa .iksin sizi! : buyrun hasan bey kelimenizi alalım? : ıristiyan, ikinci i harfi joker : hasan bey malesef size puan veremiycez. doğrusu hristiyan olacaktı. : aydaaaa..? :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.