boogee Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2008 3 Dilek hakkın var delikanlı - Bi ev bi araba bi de sınırsız dilek hakkı istiom - Eeöööee şeyy - Nooldu baba fazla mı zekice geldi - ... - Eeee - Ne eesi ne eesi lamba ısınsın biraz - Ne ısınması be araba mı bu sor da diliim hadi - Du be ısınır şimdi - .... - Eee - Eee si falan yok abi voltaj düşük sonra uğra - .... - Eee - Ne eee si yatırdın mı sen geçen ay aidatı - Ne aidatı ya - Nası ne aidatı... Suylamı çalışıyo bu lamba - 3 Dilek hakkın var delikanlı - 3 Sarışın istiom - Ben de gelim mi abi - Seni dilemedim lan defol - Cin? - Efendim abi - Olm sen hiç aşık oldunmu lan - Abi ben aseksüelim - O ne demek lan - Abi cinler aşık olamaz yani benim cinsiyetim yok - Cin ? - Efendim abi - Senin cibilliyetine edeyim emi - 3 Dilek hakkın var Delikanlı - Abi kızların dibi düşücek kadar yakışıklı olmak istiom abi - Olum bunu yapmaya 3 dilek yetmez ki - Gözünün yağını yiyim abi - Allahın işine karışılmaz olum - Peki abi - 3 Dilek hakkın var delikanlı - Kapitalizmin sonu gelsin istiyorum yoldaş - Abi hiç akıllanmıcaksınız siz dimi - ... - E hadi sormıcan mı dilekleri - Ne dileği be... Sen bana soruyon mu sabahtan akşama o daracık lambada nası duruyosun die... Her yanım uyuştu zaten.. - Ama ama dilek dilicektim ben - Bak hala dilek diyo ya... Şimdi bi çarpıcam.. - Tamam abi sonra geliim ben - Cin - efendim abi - abi sen benim yatakta yat bu akşam - abi rahatsızlık vermiyim - yok abi ya ne rahatsızlığı keyfine bak - 3 Dilek hakkın var delikanlı - At Avrat Silah - Diyosun.. - Cin - Efendim - Şimdi bi rakı olsa ne içilirdi bee - Eee yani - Ne bilim ölesine söledim - Peki abi kaldı iki - Yapma şunu olum yaa o kadar hakkımız hukukumuz var rakıyı da mı dilek sayıcan... Çenem tutulaydı da sölemeyeydim - Kaldı bir abi - ..... - 3 dilek hakkın var - Bana şöyle yakışıklı, karizmatik, romantik, paralı, zeki, anlayışlı mükemmel bir erkek bulabilir misin - Hadi len öyle birisini bulsam ben evlenirim - Hönk - 3 Dilek hakkın var delikanlı - Rakı, beyaz peynir, sınırsız ton balığı desem - Beyinsiz desem.. - Cin - efendim - muhasebeyi ara bana bağla - Cin - Defol.. - Peki.. - 3 dilek hakkın var - 3'ününde dilek olması şartmı - nası yani - biri hale bir de jale olsa olmazmı - suyunu çıkarmasan olmazmı - Sahip - Efendim canım - Sana anne diyebilirmiyim - Sen git babana anne de len - Cin - Ne var len - Ne kadar terbiyesizsin - Hadi canım - Gerçekten bak.. - Ben sana az önce defol demişmiydim..??? - Iıı.. şey.. haaa.. höö.. hıı.. pazarlama sorumlusu, muhasebe müd. ve personel müdürü yemeğe gidiyorlar lamba cini karşılarında; - 3 dilek hakkınız var ama 3 kiş olduğunuz için 1 dilek dileyebilirsiniz - pazarlama sor. hiçbir zaman dönmeyeceğim bir tatil - muhasebe müd. dönmemek üzere aya gitmek - personel müd. 1 saat sonra hepsi iş başında olsun - cin - ???? - alooo ciin - aradığınız cine şuan ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyiniz - Ne var len ne ovalayıp duruyon bi saattir - Ama aaa ööö ben dilek dilicem de - Bi rahat bırakmadın lan belki bi işimiz var belki duştayım telefondayım tuvaletteyim hayret bişi ya - Özür dilerim abi... dilek de diliyim mi - Çarpıcam şimdi bak ha - 3 Dilek hakkın var - Bütün dünyada barış olsun, ağaçlar yok olmasın - Kızım sen az önce güzellik yarışmasında da aynı şeyleri sölemedin mi - Eee evet - Ya hayret bişi ezberletip ezberletip salıyolar başıma - Bi de denizleri kirletmeyelim - De get lan çarpıcam şimdi - 5 Dilek hakkın var - 3 diilmiydi abi o - Keyfim yerinde hadi iyisin bugün - Cin çık dışarı... - hangi dışarı...sen diilsin tabi bu lambada sıkışan...çıkmıyom... -ulen çıksana...bak gaz dolduracam ahauahah - Cin - buyur sahip - 3 dilek hakkımı kullanmak istiyorum - tabi 1 dilek 10 ytl 2 dilek 20 ytl 3 dilek 30 ytl - hööö - bundan sonra böyle zaman değişti - hayırına yapsan olmazmı kimin parası kimin duası - az ilerde cin ali var belki o yapar hadi anam dükkanın önünü kapatma - cin - efendim sahip - napıyon - dilek basıyom - hade len - ne varki bunda - tamam 5000 tane de bana gönder ben bi ara kullanırım - ama sahip - bak hala konuşuyo - 3 Dilek hakkın var - Buyrun sahip - güzelim insanlara hesap yapma yeteneği ver ya da hepsine hesap makinası verde cin kardeş 5-1 in 6-0 dan büyük olduğunu düşünmeye devam etmesinler - hehehehe ben yeni beyin versem - aaa bir cin!!! hemen dilek dilicem. - ben senin bildiğin cinlerden değilim... - nası yani? - çarparım! - cin - efendim abi - beni GS li yap! - başka bişi istesen abi? - nedenmiş o? - GS li olunmaz doğulur da o yüzden şeyettim. - deme be kaçırdık yani - biraz abi. istersen rakip takımlı yapayım - de get! asabımı bozma! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 cin - efendim abi - beni GS li yap! - başka bişi istesen abi? - nedenmiş o? - GS li olunmaz doğulur da o yüzden şeyettim. - deme be kaçırdık yani - biraz abi. istersen rakip takımlı yapayım - de get! asabımı bozma! olay budur :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2008 - 5 Dilek hakkın var - 3 diilmiydi abi o - Keyfim yerinde hadi iyisin bugün haheheuha teşekkürler boogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 - 3 Dilek hakkın var Delikanlı - Abi kızların dibi düşücek kadar yakışıklı olmak istiom abi - Olum bunu yapmaya 3 dilek yetmez ki - Gözünün yağını yiyim abi - Allahın işine karışılmaz olum - Peki abi Allam süper Ya sağol paylaşm süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 cin - efendim abi - beni GS li yap! - başka bişi istesen abi? - nedenmiş o? - GS li olunmaz doğulur da o yüzden şeyettim. - deme be kaçırdık yani - biraz abi. istersen rakip takımlı yapayım - de get! asabımı bozma! cin bile anlamış gerçeği:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.