halit_43 Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2006 Doğum sırasında doktorlar neler düşünür? - Iğğhyyy tipe bak... - Geri soksam farkederler mi acaba? - Tüh bacak diye pipisini çekmişim elimde kaldı iyi mi? - Off of akşam Şükran ne yemek yapacak acaba, zırlama lan sende ŞAAP! - La kordon elime dolandı. Hemşireeee.... - Şeytan diyo tut kordonu sallandır bebeği! ehehuhehe - Evet kalede Naci. Tüm gözler Naci üzerinde.. Şuutt ve Naciden mükemmel bi kurtarış - Gel buraya. Bak asılma, asılma kordona koparacan eşşek sıpası.. - Şimdi bunun ebesi benmi oluyom. İleride küfür yemesek bari - Olum bak küfür ettirme ebene, bırak o elindeki böbreği.. - Gülüyo lan, bu ne biçim bebek . Nasıl gülersin len sen bana ŞAAP! - Bununla etti 98. 100ncü bebeğe ödül vermem lazım aslında.. - Vel kom dı riıl vorld, soytarı seni.. - Pıraaggh burnumu bırak.. La kemirme, hemşireee! zopayı getiirr!!! - La bu ne. Eneeee yanlışlıkla dalağı çıkarmışım. Pardon, ehe -(İkiz yada daha fazla gelen varsa) Şşşşttt itişmeyin... Sıraylaaa!!! Aradan kaçmaya çalışmayın... alıntıdır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 - Şimdi bunun ebesi benmi oluyom. İleride küfür yemesek bari güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 çok ii yaf saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 opuhhahahahaa koptum yaa cook iimiş yarıldım direk.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2007 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - Geri soksam farkederler mi acaba? haha çok hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Şeytan diyo tut kordonu sallandır bebeği! ehehuhehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 - Geri soksam farkederler mi acaba? :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 ay ben hep merak etmişimdir cidden ne düşünyolar acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Evet kalede Naci. Tüm gözler Naci üzerinde.. Şuutt ve Naciden mükemmel bi kurtarış Harika:) acaba benim ebem bana ne dedi 5,75 dogmuşum turp gibi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 grandpar geyıklerı geldı aklıma:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.