hakanb Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2008 1- Bir nedeni olmadığı halde, kulaklarınızda sürekli çınlama sesi duyar mısınız? 2- Fiziksel ve ruhsal bir neden yok iken, elektrik çarpmasına benzer bir duyguyla, uykunuzdan aniden uyanır mısınız? 3- Uyarıcı bir madde kullanmadığınız halde, gece yattığınızda uzun süre güçlü bir uyanıklık hali hisseder misiniz? 4-Vucüdunuzda, özellikle kol ve bacaklarınızda iğne batmasına benzer acılar ve yanmalar duyuyor musunuz? 5- Vücudunuzda, özellikle kol ve bacaklarınızda ve parmaklarınızda ani kramplar ve kas atmasına benzer titremeler sık sık olur mu? 6- Vücudunuzda, özellikle yüz ve kasıklarınızda şiddetli kaşıntılar olur mu? 7- Dinlenme halinde olduğunuz halde, ani kalp çarpıntısı ve stres duygusu yaşar mısınız? 8- Bir sebep yok iken vücut sıcaklığınızda ani yükselme ve ani terleme hali olur mu? 9- Yorgun olmadığınız halde, vücudunuza ani bir yorgunluk ve halsizlik çöktüğü olur mu? 10- Başınızda ve vücudunuzun çeşitli bölgelerinde aniden başlayan ve aniden biten ağrılar yaşar mısınız? 11- Başınızda tansiyon yüksekliğine benzeyen bir şişkinlik ve saç derisinde yanma hissi olur mu? 12- Aşırı unutkan mısınız? Düşündüğünüz bir şeyin zihninizden aniden silindiği veya düşüncelerinizin aktığı hissi olur mu? 13- Cinsel organda titremeler ve sebepsiz ereksiyon veya orgazm hali yaşadığınız olur mu? 14- Sebepsiz olarak, aşırı heyecanlanma, sinirlenme, üzüntü, ümitsizlik gibi duygular yaşar mısınız? Veya sıradan olaylara böyle aşırı tepkiler verdiğiniz oluyor mu? 15- Gözlerinizi kapattığınızda, hatta açık iken gözünüzün önünde üç boyutlu resimler canlandığı oluyor mu? 16- Bilinçsiz olarak zihninizde birşeyleri sürekli tekrarladığınız olur mu? 17- Kafanızın içinde nereden geldiği belli olmayan ses veya gürültü duyduğunuz oluyor mu? 18- Gördüğünüz ve duyduğunuz herşeyin sanki birileri tarafından izlendiği ve zihninizin okunduğu duygusuna kapıldığınız oldu mu? 19- Bulunduğunuz herhangi bir yerde, sık sık, cisimlerin ısı değişimlerinde çıkardığı seslere benzeyen çıtlama sesleri duyar mısınız? 20- Kol saati ve benzeri kişisel cihazlarınızda bulunan bataryaların, normal ömürlerinden daha kısa bir sürede bitmeleri söz konusu oluyor mu? Bu ihtimallerin birkaçı veya birçoğu bulunmaktaysa evet........! ------------------------------------------------------------------------- ALINTIDIR ------------------------------------------------------------------------- -Elektro-manyetik saldırılar, bir komplo teorisi değil, tamamen gerçektir. Hergün, dünya üzerinde binlerce kişi bu saldırıların hedefi olmaktadır. -O kadar ki bir zamanlar sadece devletler içindeki gizli güçlerin ve istihbarat örgütlerinin uyguladığı bazı elektro-manyetik saldırı ve zihin kontrol yöntemleri, günümüzde neredeyse ticari bir meta haline gelmiş ve bu saldırılara karşı korunma sağlayan özel güvenlik şirketleri ortaya çıkmıştır. -Test sorularına verilecek cevaplar, bir elektro manyetik saldırının hedefi olup olmadığınızı belirleyecektir. Sorular, tamamen bilimsel verilere ve saldırı kurbanlarının kişisel deneyimlerine göre hazırlanmıştır. -Fiziksel ve ruhsal bir sorununuz olmadığı halde, bu etkilerden birkaçını veya birçoğunu yaşıyorsanız, siz de, elektro manyetik bir saldırının kurbanı olabilirsiniz. -Ancak, bu belirtiler sizde yoksa, lütfen içiniz rahat olmasın. Çünkü okuyacağınız bu etkiler, sebebi ne olursa olsun, elektro-manyetik saldırıların, insan üzerinde ne korkunç etkiler yarattığının ve bu saldırıların ne büyük bir insanlık suçu olduğunun açık delilleridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Testin doğru olduğunu varsayarsak kesinlikle evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanb Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 ELEKTRO MANYETİK BEYİN UYARILMASI Amerikan Ulusal Güvenlik Teşkilatı "İşaret İstihbarat", "Uzaktan Nöral(Sinir) Denetimi ve Elektronik Beyin Bağlantısı" için, "Elektro Manyetik Beyin Uyarılması"nı kullanmaktadır. (İonlaşamayan elektro manyetik alan) radyasyonu üzerine, nörolojik araştırmayı ve bioelektirik araştırma ve gelişmeyi içeren 1950'li yılların MKULTRA programından beri, "Beyin Uygulaması" gelişme hâlindedir. Elde edilen gizli teknoloji, Ulusal Güvenlik Arşivlerinde, "Radyoaktifliği ve nükleer patlmaları içermeyen ve çevrede bulunan bir kaynaktan istemeyerek (kasıtlı olmayan bir şekilde) yayılan elektromanyetik dalgalardan oluşan bilgi" olarak tanımlanır ve "Işinim İstihbaratı" olarak sınıflandırılır. İşaret İstihbaratı, Amerika yönetiminin diğer elektronik mücadele programları gibi, bu teknolojiyi de, gizli olarak yürütmekte ve muhafaza etmektedir. Ulusal Güvenlik Teşkilatı, bu teknoloji ile ilgili mevcut bilgileri denetlemekte ve bilimsel araştirmalari halktan gizlemektedir. Aynı zamanda bu teknolojiyi gizli tutmak için uluslar arası istihbarat anlaşmalari da vardir. NSA, insandaki elektiriksel faaliyetleri uzak mesafeden analiz eden hususi elektronik donatıya sahibtir. NSA bilgisayarında üretilen beyin planlaması, beyindeki elektriksel faaliyetleri sürekli olarak denetlemektedir. Ulusal Güvenlik gayesiyle NSA, binlerce insanın ferdî beyin haritalarını kaydetmekte ve şifrelemektedir. Elektro manyetik alanla "Beynin Uyarılması", beyin-bilgisayar bağlantısını sağlamak için, meselâ, askerî savaş uçaginda ordu tarafindan gizlice kullanılmaktadır. Elektronik gözetim amacıyla, beynin konuşma merkezindeki elektrik faaliyetleri, kurbanın sözlü düşüncelerine çevrilebilir. Kulağı devre dışı bırakarak, ses haberleşmesinin dogrudan beyne gitmesini saglayarak, Uzaktan Nöral Denetim, şifrelenmiş işaretleri, beynin işitme korteksine gönderebilir. NSA ajanları bunu, paranoid şizofreninin karakteristiği olan işitsel halisünasyoları taklid ederek, kurbanların gizli olarak takatini kesmek için kullanabilirler. Kurbanla herhangi bir temas olmaksızın, Uzaktan Nöral Denetim, bir kurbanın beynindeki görsel korteksteki elektirik faaliyetlerini planlayabilir ve kurbanın beynindeki tasvirleri (görüntüleri) bir videonun monitöründe gösterebilir. NSA ajanları kurbanın gözlerinin gördüğü her şeyi görürler. Görsel hafıza da görülebilir. Uzaktan Nöral Denetim gözleri ve optik sinirleri atlayarak (devre dışı bırakarak), doğrudan görsel kortekse görüntü gönderebilir. NSA ajanları, beynin programlama gayesi için, gözetim altındaki kişi REM uykusunda iken, onun beynine gizlice görüntü yerleştirmek için bunu kullanabilirler. • Uzaktan Nöral Denetim Yapan NSA Teşkilatlarının Yetenekleri. Birleşik Devletlerde, 1940'lı yıllardan beri, İşaret İstihbaratı ağı vardır. NSA'nın Ft. Mende'de kişileri izlemek ve bunların beyinlerindeki işitsel-görsel bilgileri -tecavüzkar olmayan bir biçimde- denetlemek için kullanılan iki yönlü geniş bir, Uzaktan Nöral Denetim sistemi vardır. Bu işlerin tümü, kişiyle fizikî bir temas olmadan yapilir. Uzaktan Nöral Denetim metodu, gözetim ve yurt içi istihbarat için esas metodtur. Konuşma, üç boyutlu ses ve şuuralti ses, kişinin beyninin işitme korteksine (kulaklari by pass edilerek) gönderilebilir ve görüntüler görsel korteksin içine gönderilebilir. Uzaktan Nöral Denetim, kişinin algılarını, ruh durumunu ve motor kontrolünü degiştirebilir. Konuşma korteksi / işitsel korteks baglantısı, istihbarat toplumu için esas haberleşme sistemi oldu. Uzaktan Nöral Denetim, görsel- işitsel beyin ile beyin arasında veya beyin ile bilgisayar arasında tam bir bağlantıya izin verir. ULUSAL GÜVENLİK TEŞKİLATININ İŞARET İSTİHBARATI - ELEKTRONİK BEYİN BAĞLANTI TEKNOLOJİSİ NSA-SIGINT (Ulusal Güvenlik Teşkilatı İşaret İstihbaratı) insan beyninden yayılan 5 miliwottluk ve 30-50 Hz'lik uyandırılmış potansiyellerin şifrelerini digital olarak çözerek, insan beynindeki bilgileri uzaktan ve (tecavüzkar olmayacak bir biçimde) denetlemek için hususi yeteneklere sahibtir. Beyindeki nöral hareketlilik değişen bir manyetik akıya sahip olan değişen bir elektirik özellik yaratır. Bu manyetik akı 30-50 Hz'lik ve 5 milimetrelik sürekli bir elektromanyetik dalga çıkarır. Beyinden gelen elektromanyetik emisyonda ihtiva edilen şeyler "uyandırılan potansiyeller" olarak adlandırılan (enserler ve desenlerdir.). Her düşünce, reaksiyon, motor kumandası, işitsel olaylar ve görsel görüntü için beyindeki bir "uyandırılmış potansiyel" veya "uyandırılmış potansiyeller kümesi" karşiligi vardir. Beyinden yapilan EMF emisyonunun şifreleri, beyninde geçerli fikirler, düşünceler, görüntüler ve sesler haline gelmesi için, çözülür. NSA SIGINT, bilgileri (sinir sistemi mesajları gibi) istihbarat ajanlarına aktarmak ve gizli operasyon yapılacak kişilerin beyinlerine (onlar tarafından farkedilemeyecek bir şekilde) aktarmak için, bir haberleşme sistemi olarak EMF ile aktarılan Beyin Uyarılması'nı kullanmaktadır. EMF ile Beynin Uyarılması, sonuçta beynin nöral devrelerinde ses ve görsel olayların oluşması için beyindeki uyarılacak potansiyelleri, kobayları tetiklemek için şifrelenmiş ve pulslanmış karmaşık elektromanyetik işaretler göndererek çalışır. EMF ile Beyin Uyarılması kişinin beyin hallerini değiştirebilir ve motor kontrolünü etkileyebilir. İki yönlü elektronik Beyin Bağlantısı, sesi (kulakları by pass ederek) işitsel kortekse aktarırken ve donuk (belirsiz) görüntüleri, (optik sinirleri ve gözleri by pass ederek), görsel kortekse aktarırken, nöral görsel-işitsel bilgileri uzaktan kumanda ederek, yapılır. Görüntüler beyinde sabit olmayan iki boyutlu ekrandaki gibi zuhur eder. İki yönlü elektronik Beyin bağlantısı CIA / NSA personeli için esas haberleşme sistemi haline gelmiştir. Uzaktan Nöral Denetim (RNM, insan beynindeki bioelektirik bilginin uzaktan denetimi) esas gözetim sistemi hâlini almıştır. Bu Birleşik Devletler İstihbarat Topluluğu'nda sınırlı sayıdaki ajan tarafından kullanılmaktadır. İŞLEYİŞ TEKNİĞİ RNM her belirli beyin bölgesinin rezonans frekansının şifresinin çözülmesini gerektirir. Bu frekans, daha sonra beynin bu özel bölgesine bilgi yüklemek için, değiştirilir. Değişik beyin bölgelerinin tepki gösterdiği (cevap verdiği) frekans 3 Hz ile 50 Hz arasında değişmektedir. İşaret İstihbaratı, sinyalleri bu band aralığında değiştirirler. Bu değiştirilmiş bilgi, şuuraltı seviyesinden algılanabilir seviyeye kadar değişen yoğunluklarda, beyine yerleştirilebilinir. Her insan tek bioelektirik rezonans / entrainment frekansları kümesine sahibtir. Bir insanın beynine diğer bir insanın işitsel korteksinin frekansında işitsel bilgiler gönderme bu işitsel bilginin kavranılmaması sonucunu verecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 aynen test doğruysa saldırı altındayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 özellikle şu 3 boyutlu nesneler tam benlik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 iyide burda 20 tane belirti var.ve ciddi rahatsızlık belirtileride var aralarında.bu belirtilerin sadece 2 tanesini devamlı yaşamamız halinde bile ciddi sonuclar olusulabilır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 o ne laa:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2008 eeee biri bana yardımcı olabilirmi bu konuda bende baya varda bu konu hakkında gercekten geceleri beni cok rahatsız ediyor bana birisi llütfen yardım edebilirmi bu konuyu burda gördügüm cok iyi oldu cünkü dayanilacak bişi degil lütfen bana yardım edinnnnnnn:confused::'( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aneshera Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 2 tanesi hariç diğerleri evet :SS:S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.