boogee Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2008 Baba:Karnen Nasıl? Oğul :kırmızı renkli önde Atatürkün Gençliğe Hitabesi falan var iki katlı kapanıyor falan içini açıyon notlar falan var bazılarına taktir falan koyuyolar fazla yokmuş galiba bana koymayı unutmuşlar işte öle köşede bi yerdede notlar falan var bide imza falan koymuşlar Baba :essek herif!?!! Baba: Karnen Nasıl? Oğul : ii işte noolsun ellerinden öper baba Baba: essek herif!?!! Baba:Karnen Nasıl? Oğul :eğitime destek kampanyası çerçeveleri içinde okula gidemeyen öğrencilere karnemizi gönderdik baba az da onlar sopa yesin Baba :bise farketmicek yine yicen nası olsa Baba:Karnen Nasıl? Oğul : (sipariş verdim okulun orda biri vardi ucuza hallediomuş )pazar günü verceklermiş Baba:Karnen Nasıl? Oğul : iddaa kuponu oynadık baba yanlışıkla çöpe atmışım Baba:Karnen Nasıl? Oğul :israf diye bana karne vermediler baba çöpe atcaımı biliolar Baba:Karnen Nasıl? Oğul :şehitler ölmez vatan bölünmezz!!! baba : ----- Baba: Karneni getirde görelim evlat Oğul: Baba sportoto gibi sorma Baba: Dalgamı geçiyon olum senin karnen hep 5 olurdu? Oğul: Baba bu sefer maçlar berabere bitmiş Baba: Oğlum Karnen Nerde? Oğul: Arkadaş aİlesini korkutçakmışta ona verdim... Baba: Huleeeeeeenn 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Baba: Oğlum Karnen Nerde? Oğul: Arkadaş aİlesini korkutçakmışta ona verdim... Baba: Huleeeeeeenn:D:D hepsi komik yaa:D:D teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 yine müthiş boogee abim kahvaltıyı yeni yaptım kusturucan beniii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Hepsi çok iyiler ama beni koparan bir ve üç oldu! :rofl: Eline sağlık babacım! Sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Bana babam matematik kaç geldi diye sorardı. Ardından da kaç bitti kaça geçtin şeklinde bi soru yöneltirdi. Çok ilgili bi baba anlayacağınız. Her yıl kaça geçtin diye soran bi baba herkese nasip olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Bana babam matematik kaç geldi diye sorardı. Ardından da kaç bitti kaça geçtin şeklinde bi soru yöneltirdi. Çok ilgili bi baba anlayacağınız. Her yıl kaça geçtin diye soran bi baba herkese nasip olmaz. aa öyle deme benimde babamla, dedem sorardı ama şu şekilde "5'e geçtin dimi?" -evet dede onay beklerlerdi:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 benim süpertoto sonuçları hep aynı olduğu için bizimkiler sormaz pek teyzem: karne nasıl sevgili yeğenim ? ben: geçtim O.O (duyda inanma ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Abi bne yaa Neyseki bnm karnem güzeL geLiyoo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 hepsi çok güzelmiş bazılarını yaşıyorum ahh ahh 1. ve 2. sınıfta karnem hep 5'ti sonrası....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 bence de bir ve üç özellikle bir:D:D Baba:Karnen Nasıl? Oğul :kırmızı renkli önde Atatürkün Gençliğe Hitabesi falan var iki katlı kapanıyor falan içini açıyon notlar falan var bazılarına taktir falan koyuyolar fazla yokmuş galiba bana koymayı unutmuşlar işte öle köşede bi yerdede notlar falan var bide imza falan koymuşlar Baba :essek herif!?!! eline sağlık booge:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 güzelmiş paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Baba:Karnen Nasıl? Oğul :kırmızı renkli önde Atatürkün Gençliğe Hitabesi falan var iki katlı kapanıyor falan içini açıyon notlar falan var bazılarına taktir falan koyuyolar fazla yokmuş galiba bana koymayı unutmuşlar işte öle köşede bi yerdede notlar falan var bide imza falan koymuşlar Baba :essek herif!?!! bunlar süper... :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heramael Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Baba:Karnen Nasıl? Oğul :şehitler ölmez vatan bölünmezz!!! baba : ----- =DDDDDDDd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Ya ben anneme falan bunları söylesem direk terligi eline alır:D cok yetenekli bi hatun he nereye kacsam tam isabet:rofl: Saka bi yana ben karnede en düsük not 4 oldugunda bile eve karne getirmeye korkuyorum gecen dönem karneme bakmadı bile:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.