rinda Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2008 Bilinç altını programlamaya yarayan bir dizi majik ritüeldir. Bu daha çok alman majisinde görülür. Latincesi "Sigillum" olan sözcüğün anlamı "resimcik" yada "mühür" anlamındadır. Türkçede sigull olarak geçer, ancak çok fazla bilgi yoktur bu konuda. Antik dönemde daha çok mühür işlemlerinde ve amuletlerde kullanılır. Kısaca bir olumlu bir cümle yazıyorsunuz. örn "Ben çok cesurum" (Çekingen birisi iseniz). Oluşturduğunuz cümle çok net ve bait olmalı. Çünkü bilinç altınız bir 5 yaşındaki çocuğun bilinci kadar bir anlayışa sahiptir. Kesinlikle istiyorum gibi sözcükler kullanmayın. Sonra bu cümleden her bir çift harften birini çıkarın. her bir harften tek kalmalı. Daha sonra bu kalan harflerden çeşitli şekiller vererek resimler yapabilirsiniz. ben bu latin harfleri yerine enochain harflerini kullanmayı tercih ediyorum. neyse sonra bu kağıdı elinize alıp onu o cümlenizle dolduracak şekilde meditasyon yapın. yani sigullü yükleyin. daha sonra onu yakın ve külün de rüzgara savurun (asla üflemeyin) ve unutun onu. şartlar olgunlaşınca dileğiniz yerine gelecektir. Başka bir yolda arta kalan harflerden kendinize bir mantra yapmanızdır. ama harfleri muhakkak karıştırın. Çeviren: rinda 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 çok güzel bi konu kesinlikle deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 güzelmiş.Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 evette bilinç altı programlıyorsak bu tamamen bizle ilgilidir ozaman neden yakıyoruz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Çünkü bilincimiz evrenle birlikte hareket eder. evren bilincimize katkı sağladığı kadar, bilincimiz de evrene katkı sağlar. yakma işlemi dileklerin ve olumlamaların ve bu gibi uygulamalrın etherik seviyeye ulaşmasın sağlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 anladım saol bende bu cadılar neden büyülerini yaptıkları objeleri sürekli yakıyorlar yada gömüyorlar diyordumxd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.