ases Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 Yani seni çok seversem; beni acıtabilirsin Eeee? Ne eee’si?...... Ayrılıyoruz… Aşk ne kadar şiddetliyse, ayrılıklar ve kavgalar o denli şiddetli olur Hiç kavga etmeyen aşıklar mı? Birbirlerini değil ebeveynlerini bulmuşlardır. Aşkta huzur mu? Sadece bir ateşkestir Büyük bir aşk her zaman bir rastlantıdır. İlişki sipariş edilir. Satın alınır. Hak edilir. Hatta çalınır. Ama aşk sadece bulunuverir. Birdenbire.. Aşk her zaman haber vermeden gelir ve hazırlıksız yakalar. Çünkü aşk bir süvari baskınıdır. Ne olduğunu anlamadan kargaşanın ortasında buluverirsin kendini. Savaş naraları, nal sesleri arasında. Silahsız, korumasız, ayakların çıplak. Ve parlar aniden bir kılıç üzerinde Bir tek darbeyle alır canını Bir at başı seçebilirsin sadece hayal meyal Sağrısı ter kan içinde, ağzı köpük, kulakları dik Burun delikleri kocaman açılmış Süvarisi kim? Niye şimdi? Ve niye sen? Sonsuza kadar sürecek yegane aşklar yarım kalmış aşklardır Sonsuza kadar süremeyeceğini bilerek yaşadığımız bir aşk daha uzun sürer. Ne kadar sürer? Kim bilir, beklide sonsuza kadar sürer Bir ömür boyu : ya ömür boyu değildir; ya da aşk değildir. En hızlı yatıştırıcı sekstir. En etkin sakinleştirici ise kısa ve küçük bir aşk. ALINTIDIR. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 güzel yazı emegine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 güzel yazı... sağol paylaştığın için;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 aşk...güzel bir paylaşım sağolasın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Çok güzel emeğe sağlık diyorum...Hayatım boyunca hep birini sevmekten kaçtım ki canım yanmasın istedim ama yazık ki engel olamadım buna..Sağlık olsun yine de.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 :wallbash: Üzücü..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 kaçmak... aşkta kaçmak.. hayatı ertelemek çelişkilerde gidip gelmek... güzeldiiii paylaşım teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Sonsuza kadar sürecek yegane aşklar yarım kalmış aşklardır Sonsuza kadar süremeyeceğini bilerek yaşadığımız bir aşk daha uzun sürer. Ne kadar sürer? Kim bilir, beklide sonsuza kadar sürer:(:( işte bu satırlar....şu bir kaç satır,nasıl da dile getirdi yüreğimdekileri...aşk üzerine yapılan fix yorumlardan uzak,kaygılara ve önyargılı bakış açılarına aldırmadan,aşkın en dürüst haliyle dile getirilmesi diye buna denir işte...eline sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Sonsuza kadar sürecek yegane aşklar yarım kalmış aşklardırrr... kesinlikleeeee...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Sonsuza kadar sürecek yegane aşklar yarım kalmış aşklardırrr... kesinlikleeeee...... mecnunla leylanın aşkları mutlu sonla bitseydi bu kadar meşhur olamazlardı. burdan çıkaracağımız sonuç neymiş? aşk ulaşılmaz olanmış değil mi:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.