darknessgod Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 http://www.paradokslar.com/sanat/sanat_adam1.jpg ikinci kişiyi bulun bakalım.(nasıl bulduğunuzuda yazın.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lcnby Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 birinci kişinin hemen yanında. etekte çift kıvrım var buda başka etek olduğunu gösterir. Zaten ayak uzaklıklarıda gösteriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 az uzağa giderek gözlerinizi kısarak bakın.Göreceksiniz 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 locked i kill you bırak biraz geç cevap wer yha 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 ilk tahminimi söyledim.Doğrumu yanlış mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanb Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Sanki göz göze geldik...:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 arkada bı surat var o mu ki:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 ewt locked ++ bildin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Gözlerinizi kısarak baktığınızda bir insan sureti göreceksiniz...Yorumu okumadan bulduğum için kendimi kutluyorum yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 uzun uğraşlardan sonra şans eseri gördüm surat ifadesini...cevabın yazdığını bilseydim bakardım öncedende bukadar sinir olmazdım neyse :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 resme ilk baktığımda hemen anladım,çoğunlukla hep aybı şeyler olur çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gilraen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 resmin tamamında bi surat var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2008 ben gözlerimi kısmadan buldum;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2009 zate resmi açınca direk olarak 2nci kişi dediğin zatı gördüm dikkatli bakınca birinciyi bulabildim ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.