darknessgod Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 http://www.paradokslar.com/sanat/sanat_9people.gif 9 kişi war bulun bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 kızın eteginde ellerini acmis 3 kisi + kapının sagında 1 kız yuzu + adamın gozuyle sakalı arasında 2 kisi + adam + adamın kulagı gibi gozuken kız + kızın kucagındaki cocuk = 9 kısı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 neden bu kadar zeki insan war burda :D:D:DD:D doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 bilmem neden acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leviathan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 yuh sanırım ben körüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Sanırım bende körüm yaa 3 tanesini bulabilmiştim ama Ecelmeriç söyleyince farkettim diğerlerini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Kuşun durduğu yerin sol tarafında da bir yüz var.. sanırım kızın eteğinde 3 kişi yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Evet o yuzu bende Gördum ama etektekileri anlayamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 kızın eteğinde 2 kişi varya ya üçüncüsünde insana benzer bi şekil yok ki:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amentes Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 -kuşun arka tarafında 2 göz bi ağızdan oluşan surat var -kuşun altındaki direkte sol tarafta sağa bakan bi yüz var -sağa bakan yüzün karsısında bi kişi var -o kızın üstünde kaşları kuşun gırtlağına yakın olan bir kişi daha var -kapının öteki tarafında bi kişi daha var -bastonlı amca -kız -bebek -koca kafalı adam(en büyük kafa) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 köpek sağ ve solda insan yüzü 2 kus büyük insan kafası burnunda ve gözünde iki insan kulağında bir kız (kocaman köpeği kimse görmedimi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fgunduz85 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 -kuşun arka tarafında 2 göz bi ağızdan oluşan surat var -kuşun altındaki direkte sol tarafta sağa bakan bi yüz var -sağa bakan yüzün karsısında bi kişi var -o kızın üstünde kaşları kuşun gırtlağına yakın olan bir kişi daha var -kapının öteki tarafında bi kişi daha var -bastonlı amca -kız -bebek -koca kafalı adam(en büyük kafa) +bastonlu amcanın içnde kırmızı saçlı genç kadın +kapının sağındaki yüzün arkasındaki yüz(tam sağda yüzün bir kısmı gözüküyor) +3 TANEDE KIZIN eteğinde etti 14 soruyu saoran kardeş 5 tane fazla buldum acaba fazla zekimiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 foto bende acılmıo ya...öfff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 9 dan fazla var zaten....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.