darknessgod Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2008 http://www.paradokslar.com/sanat/sanat_9people.gif 9 kişi war bulun bakalım Alıntı
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 kızın eteginde ellerini acmis 3 kisi + kapının sagında 1 kız yuzu + adamın gozuyle sakalı arasında 2 kisi + adam + adamın kulagı gibi gozuken kız + kızın kucagındaki cocuk = 9 kısı 1 Alıntı
darknessgod Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 neden bu kadar zeki insan war burda :D:D:DD:D doğru Alıntı
Leviathan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 yuh sanırım ben körüm Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Sanırım bende körüm yaa 3 tanesini bulabilmiştim ama Ecelmeriç söyleyince farkettim diğerlerini. Alıntı
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Kuşun durduğu yerin sol tarafında da bir yüz var.. sanırım kızın eteğinde 3 kişi yok.. Alıntı
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Evet o yuzu bende Gördum ama etektekileri anlayamıyorum Alıntı
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 kızın eteğinde 2 kişi varya ya üçüncüsünde insana benzer bi şekil yok ki:rolleyes: Alıntı
Amentes Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 -kuşun arka tarafında 2 göz bi ağızdan oluşan surat var -kuşun altındaki direkte sol tarafta sağa bakan bi yüz var -sağa bakan yüzün karsısında bi kişi var -o kızın üstünde kaşları kuşun gırtlağına yakın olan bir kişi daha var -kapının öteki tarafında bi kişi daha var -bastonlı amca -kız -bebek -koca kafalı adam(en büyük kafa) Alıntı
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2008 köpek sağ ve solda insan yüzü 2 kus büyük insan kafası burnunda ve gözünde iki insan kulağında bir kız (kocaman köpeği kimse görmedimi ) Alıntı
fgunduz85 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2008 -kuşun arka tarafında 2 göz bi ağızdan oluşan surat var -kuşun altındaki direkte sol tarafta sağa bakan bi yüz var -sağa bakan yüzün karsısında bi kişi var -o kızın üstünde kaşları kuşun gırtlağına yakın olan bir kişi daha var -kapının öteki tarafında bi kişi daha var -bastonlı amca -kız -bebek -koca kafalı adam(en büyük kafa) +bastonlu amcanın içnde kırmızı saçlı genç kadın +kapının sağındaki yüzün arkasındaki yüz(tam sağda yüzün bir kısmı gözüküyor) +3 TANEDE KIZIN eteğinde etti 14 soruyu saoran kardeş 5 tane fazla buldum acaba fazla zekimiyim Alıntı
downofcity Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2009 foto bende acılmıo ya...öfff Alıntı
whitekristal Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2009 9 dan fazla var zaten....... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.