rinda Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Cadı kutusu yapımı Bu kutu size musallat olan negatif enerjileri geri yansıtmak için hazırlanır. Eğer bu negatif varlıkların nereden geldiğini yada kimin tarafından gönderildiğini biliyorsanız bu kutuyu yaparken negatif enerjilerin kaynağı düşünülür. (Ancak kaynaktan kesinlikle emin olmadan yapmayın. Yoksa günahsızların başını yakmış olursunuz. Aman DİKKAT) Yapımı gayet basit. Bir kutu alın (kibrit, hediye kutusu v.b), bir ayna yada ayna kırığı (parçası), yapıştırıcı, siyah boya ve fırça. Ayna parçasını kutunun içine yapıştır ve kutuyu kapatıp ağzını yapıştır. Eğer istersen kutuyu bir parça kağıtla da kaplayabilirsin (Hediye paketi yapar gibi). Yapıştırma ve kaplama işin bittiyse, kutuyu siyah boyayla tek bir açık nokta kalmayıncaya kadar boya. Tüm bu işlemler bitince de. Salonun en ücra köşesine yerleştirin, öyle ki kimse bulup da açmasın. Bu kutu kesinlikle ve kesinlikle bir daha hiçbir zaman açımlamalı. Eğer illa ki bir gün kutuyu yok etmeniz gerekiyorsa, onu bir yere en derine gömün. Çeviren: rinda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Neden konu açmadan önce küçük bir arama yapmıyorsunuz. http://www.gnoxis.com/forum/witchcraft-uygulamalari/22967-cadi-kutusu.html buyrun aynısı hemde yeni bir konu. Ama çeviri yapmışsınız emeğinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 pardon o zaman adminlerden birisini silmesini rica ediyorum. arama yaptım ama bulamamıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Adminler:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 ya da yöneticiler titleleri her neyse!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deron Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 hım kapalı bir kutu meraklı olanlar için tehlikeli bence yapmak eger dedin gibise açılmaması lazımsa aklıma yatmadı ama sagol :)enazından bilgi oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2008 güzel duruyor paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kybele_8 Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 kutu açılırsa ne olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Açılırsa, içine hapsettiğin kötü enerjileri serbest bırakmış olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Aman Eksik Kalsın Açılır Maçılır Neme Lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 ellerine sağlık rinda tam benlik bir kutuymuş kesinlikle yapıcam sonrada serbest bırakıcam :Dpaylaşım için çok teşekkürler cnm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 salon bu ya ne yaparsan yap temizlik yapılırken bulunur bu kutu ve merak edilip acılırda bana kalırsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Açılırsa, içine hapsettiğin kötü enerjileri serbest bırakmış olursun. bak kendinde bahsetmişsin.. ama konuyu açıklarken yansıtma olarak açıklamışsın.. bir an acaba yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm... bu kutu yakalamak ve hapsetmek için kullanılmıyormu? birde gömmek de doğru değil diye hatırlıyorum.. en iyisi yakmak.... tabi bunun için bir yöntem var ve basit bir kutsama yapıldıktan sonra... diyelim ki gömdüğünüz yerden biri çıkardı ve açtı??? sonuç ne olacak??? yine de teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.