Arinra Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 (düzenlendi) asa aklımıza geldiğinde; modern büyücüler yani kelime içinde büyü yerine manji kullanmayı gerek duyanlar asanın tamaman bir masal yada saçmalık olduğunu söyleye bilirler ama geniş bir büyü portföyünüz varsa. ve bunları hızlı güvenli ve eksiksiz yapmak istiyorsanız asa saçmalıktan öte bir ihtiyaçtır... nedeni ise:kimi davet törenlerinde(cin-melek-şeytan) gibi asanın yere vurulması ,pentegram yada güç işaretlerinin asa ile çizilmesi çoklu davetlerde kendi etrafınıza koruma alanı çizerken asa kullanılması enerjinin dpğru aktarımını kullanırken ve yoğunlaşmayı hızlandırması açısından asanın kimi işaret,taş,uzuvlar,ve en önemlisi yapılan ağacın önemidir... öncelikle yapılışı ben kendi bildiğimden yola çıkıyorum bu konu hakkında başka bilgisi olan kişiler yada yorumlarınızı bekliyorum... ağaç seçimi: öncelikle buradan şunu belirtmeliyim iki ana gövde üstüne kurulmuş olmak zorundadır çünkü tek bedenli bir asa size enerjisini vermekte zorlanıcaktır tek olan herşey bencildir... ağaç çeşidinden biri kesinlikle fındık diğeri ise kelt mitolojisine baktığınızda size hangi ağaç uyuyorsa o olmalıdır iki dal da tam ortadan bölünmeki ortası oyulmalı ve tekrar birleştirilmelidir yani her ağacın dalının yarısı ile ortası boş bir silindir elde edilmelidir ağaçların kesim zamanı:fındık gün doğarken kesilmeli ilk ışıklarla birlikte doğadan yapılan güç hapsolsun kökleri derinlere ulaşan ve anamızı saran bizim içimizde olan bizim yapıldığımız hamurdan can alan artık canınnı benim için kullansın ilk ışıkla kesiyorum seni yeryüzünü o ışıkla terk eder en kötü şimdi bana güçüü ver her devrin yaratıcısı bana izinver doğadan gelen bana yönelsin sen izin verki toprak su ısık görmüş olan artık benim için adansın... bildiğiniz duvaları okuyun kendi tanrınıza devamınca... doğadan yapılan güç hapsolsun kökleri derinlere ulaşan ve anamızı saran bizim içimizde olan bizim yapıldığımız hamurdan can alan artık canınnı benim için kullansın son ışıkla kesiyorum seni ilk kötülük sende başlar tanrı ışığını alır dünyadan artık herşey daha saklana bilir bana saklama gücünü ver her devrin yaratıcısı bana izinver doğadan gelen bana yönelsin sen izin verki toprak su ısık görmüş olan artık benim için adansın... bildiğiniz duvaları okuyun kendi tanrınıza devamınca... şimdi devamında öncelikle birçok bilgiden yararlanmalıyız isminizin harfleri içindeki her a harfi için bir yıkdır her y için göz her e için üçgen çizin yıldız yanlız altı köşeli değil her r için ay çiziniz ve devamlı olarak bitirdiğinizde başladığınız nıktadan sonuna kadar bu şekilleri kazıyın yakın nasıl çizerseniz çizin sopanın altını taş ile üstünü ise demir yada metal ile kapatıcaksınız ortasına ise doğum tarihinizde size ait olduğu söylenen taşları bitkileri ve diğer şeyleri koymalısınız yazıtlar muskalar elinize geçen ve kendi içinde enerji barındıran şeyler ama bunlar asa için düzenlenmiş olmalıdır yanlız tek olay her koyduğunuz maddeti dengeliyecek ikişnci madenin konulması gerekliliğidir mesela adam otu koyduysanız ikinci bir zehirli bitki olan zakkumuda koymak zorundasınız ki birbirlerini dengelesinler ben koyulabilecek şeyleri uğraşayım ve başlık altında yazayım yoksa sanırım kimse anlamıyacak bitkiler: -adamotu -baldıran -kırlangıç otu -zakkum -çınar ağacının kökü -ökse otu -anason -defne -hatmi taşlar: -Kuvars Kristali - Ametist - Opal - Sitrin - Lapis Lazuli - Yeşim Taşı - Hematit - Yakut - Akik - **uamarine - Obsidyen - Aytaşı - Yılan Taşı - Kaplan Gözü - Topaz (Sarı Yakut) - Lal - Aventurin - Turkuvaz - Oniks - Zirkon - Turmalin - Magnezit - Zümrüt - Safir - Azurit - Krizoprase - Elmas - Jasper - Malahit - Olivin (Zebercet) - Pirit - Kalsedon - Kehribar - Mercan taşlarda karşıtlık önemli değildir istediğiniz özelliklerinden yararlanmak için koyunuz yanlız 7 çeşidin üstüne çıkamaz maddeler(canlı uzuvları) -akrep -yılan -örümcek -ölü insan uzuvları (küçük parmak yada,diş olabilir) -horuz tüğü -botnuzlar bu asaya şekil verirken de kullanıla bilir -kedi uzuvları (pençe -kulak yada bütün kafatası) gün doğarken arkadaşlar herzamanki gibi tüm malzemelerimizi bir dağirenin içine ve etrafınada bi ucuna mum bir ucuna toprak ve diğer ucuna kurşun koyun ve başlatın madeler birleşir canlı oluşur canlılar ayrışır toprak değişim başlar bedende ilk tohumla topraktan kan oluşur maddeler birleşir can oluşur şimdi koyduğum her element her canlı her birki bir beden onların güçleri tek bir güç enerjiyi yöneten tenrı al bu asayı ve....... ile birleştir(koyacağınız her madde için nokatanın yerine ismini söylüyorsunuz ve asaya koyuyorsunuz siz bunu yaparken gün tamamen doğmuş olucak ve devam gün doğdu battı birdaha doğdu ayrı yerlerden toplanmış maddeler bir beden oldu sadece senin iznin ve ışığınla birleşti maddeler enerjileri bir oldu şimdi son made kaldı ben kendi kanımla bağlıyorum onu kendime biz bir uyungibi olalım su gibi berak metalş kada geçirgen olalım ilk ışıktan son ışığa toprak ateş demir birleşsin güç aksın güç benden asaya geçsin ondan bana biz artık tek bir bedeniz ve asaya bir ip bağların ve düyüm atın düyüme kenınızı sürün ve bir düğüm daha biz tekbir bedeniz sen maddeydin kanın yoktu ben canlıydım sende olanlar bende yoktu şimdi birleşiyoruz...8 düyüm ALINTIDIR arinra arkadaşımızın asası http://i37.tinypic.com/27x2x4p.jpg http://i34.tinypic.com/2e66alt.jpg bu da benim http://i34.tinypic.com/6p19x4.jpg Mayıs 26, 2011 sirius tarafından düzenlendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 teşekkürler emirkancan evet benim asamda, beni temsil ettiğine inandığım mercan taşları var en başında ve büyük elektik aldığım ve bana benzediğini düşündüğüm bir surat taşı ekledim, iki ucu açık zincir özgürlüğü yani yine beni yemsil ediyor onun üstündeki ise diğer alemi temsilen tribal bir şekil onunda üstündeki 6 kırmızı tahta uğurlu rakamımı 6 yı ve ağacın doğadaki gücünü ve ateşi temsil ediyor en üstede benim baş parmak izim var asamı benden başka tutan olursa şayet işe yaramaması için... -------------------- bkz. asa yapımı ve güçlendirme asanın yıksa en kısa zamnda bir tane yapın derim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 teşekkürler emirkancan evet benim asamda, beni temsil ettiğine inandığım mercan taşları var en başında ve büyük elektik aldığım ve bana benzediğini düşündüğüm bir surat taşı ekledim, iki ucu açık zincir özgürlüğü yani yine beni yemsil ediyor onun üstündeki ise diğer alemi temsilen tribal bir şekil onunda üstündeki 6 kırmızı tahta uğurlu rakamımı 6 yı ve ağacın doğadaki gücünü ve ateşi temsil ediyor en üstede benim baş parmak izim var asamı benden başka tutan olursa şayet işe yaramaması için... -------------------- bkz. asa yapımı ve güçlendirme asanın yıksa en kısa zamnda bir tane yapın derim... tam olarak ne işine yarıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 çok güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 mersi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 mükemmel ötesi bogowiev hmen yapmalıyım bogowiev ne derseniz bilmem dilime takılmış sevinince öle diorm -------------------- de bu kelt mitolojisindeki ağacımızı nasıl bulucaz araştırıom ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 hiçbişey anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 tam nereyi anlamdığını söylersen yardımcı olabilirm .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bu kelt mitolojisindeki ağacımızı nasıl bulucaz araştırıom ama... -------------------- bu arada arinra yaptığın asayı gördüm parmak izi zekice nasıl yaptn yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bu alıntı bir yazıdır arkadaşlar ama şunu söyleyebilirm ki yabancı kanlların irinde izlediğim bir bekgeselde usta cadı yerine yetiştirdiği cadı için asa yaparlarken onu ormana götürüyordu ve kız kendini yakın hissetiği ki baya bi günlerini zamanlatını aldı bu bir ağaçdan bir dal kopardı ve ona uygun taşı ve gerekli diğer şeyleri kombine edip asasını oluşturdu... aslında bende öyle yapmayı tavsiye ediyorum size... kısaca hangi ağaç olursa olsun yeter ki gerekli elektriği alın -------------------- şöyle yaptım o asanın bitmemiş hali onu dediğim gibi mercan taşkarından ve fimo hamurundan yaptım ki ağacımı buldumve onun üzerine adepte ettim o parmak izide hamura bastırınca çıktı işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 hmm güzelim tatil beldelerindeki tüm ağaçları yaktılar kül kokusu hariç başka birşey alabileceğimi sanmıyorum buradaki ağaçlardan daha buralar yanmadı ama bakalım... -------------------- evet güzel taktikmiş parmağın kesildi mi aynen asa nakavt :D :D :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 aman dileklerini sakın ormanda yakmaya kalkma nolur ormanlarımız yanmasın )) bilemiyorum dostum bulacaksın bir şekilde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 aha buldum bi ara bi ağacın yanından geçerken bi ses duymuştum önünde zeytin ya da iğdeydi galiba zeytin memleketi burası zeytini her ne kadar sevmesemde zeytin ağacı bana tam uyar çünkü onların milenyum devirmelerine bayılıorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 tam olarak ne işe yaradığı asa yapımı ve güçlendirme konu başlığında yazıyor ama burayada yazalım madem; kimi davet törenlerinde(cin-melek-şeytan) gibi asanın yere vurulması ,pentegram yada güç işaretlerinin asa ile çizilmesi çoklu davetlerde kendi etrafınıza koruma alanı çizerken asa kullanılması enerjinin dpğru aktarımını kullanırken ve yoğunlaşmayı hızlandırması açısından asanın kimi işaret,taş,uzuvlar,ve en önemlisi yapılan ağacın önemidir.. -------------------- herkes asasının fotoğrafını buraya eklerse sevinirm arkadaşlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 evet olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaSkE Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 wooow asa hep dikkatimi çekmiştir ama psişik yeteneğimin olduğunu söyleyemem o nedenle asayı anca süs nedenli taşırım paylaşım için saol:d:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Güzel paylaşım olmuş üstad saol. Ellerine sağlık. Peki bişi sorcam canlı uzvu koymak gereklimi koymadan yapamazmıyım ? Birde ben daha geçen sene bu işlere tam anlamı ile başlamadan önce okulun yolunda bulduğum bir dal parçasını hala saklıyorum. O benim için asa olabilir mi ? ne biliyim o zamandan beri evde dolabımda duruyor bir ucunu daha ilk bulduğum gün yakmıştım... neden yaptığını ise bilmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 teşekkürler koymadan da yapabilirsin tabi ki örneğin benim asamda canlı uzvu yok taş var mercan ve sonradan eklediğim ağaç dalı var... ayrıca belirteyim boyutuna da siz karar veriyorunuz ayrıca eski çaputlarda bağlıyabilrsiniz ek olarak ucuna şamanlar öyle yapıyormuş... tabi aa ne güzel kesinlikle o dalı yap bence doğayla çekim oluşmuş ve o dal seni çekmiş çok harika cidden elektriğini o dala verip ondan geri alabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 TEşekkür edeiyorum. Gerçekten o dalı bulmam falan çok ilginç bi durumdu. Yurtta akldığım için bir hafta sırt çantamda taşıdım. Sonra eve getirdim pencereden falan düşürdüm ama gene buldum... Çok ilginç bi mazimiz var ... gErçekten benimle asa arasında bir bag var.. Çok teşekür ettim tekrar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 rica ederim ... asa yapımı ile ilgili tüm sorularınızı bana sorabilrsiniz arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 şimdi paylaşım mükemmel ... ama şu asayı iki daldan yapma olayını pek çakamadım ikisini nasl birleştircez ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 dediğim gibi bu alıntı bir yazıdır o nedenle sorularınızı bana sorun demekle iyi bir şey yaptım sanırım soru için teşekkürler illa iki dal birleştirmeye gerek yok kesinlikle o bir yöntem sadece tek bir dal da olabilir diyordu belgeseldeki izlediğim hatun...ama dediğim gibi kesinlikle elektrik aldığınız içinize sinen bir ağaçtan olmalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Bişe sorucam.Asayı yapınca onunla neler yapabilirsiniz. :S ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 yazıyı eksiksiz atlamadan okursan sorunun cevabını bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necromanthia Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2008 ben bu hamur işini anlayamadım arkadaşlar aydınlatın beni ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.