Jump to content

Eski bir şansızlık def etme ritüeli

rinda

Önerilen Mesajlar

Bir mum alın ve bir portakal suyu. Muma portakal suyu serpin. Akabinde de mumu yakın. Mumun üzerinden atlamak için yere koyun, üzerinden atlamadan önce yunan kader tanriçaları olan moiren’i çağırın ve şunları tekrarlayın:

"Siz ki 3 Moiren, bana acil yardım edin

Üzerimdeki talihsizliği alın ve bana hayatın akışkanlığını verin"

Not: Mum rengini önemi yok, ancak renk belirtilmeyen durumlarda genelde beyazı tercih edin.

Mioren: Yunan mitolojisindeki zeus ve themis’in 3 kızıdır (3’lemedir ve bunların ortak adıdır) ve bunlar kaderden sorumludur.

Çeviren: rinda

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir mum alın ve bir portakal suyu. Muma portakal suyu serpin. Akabinde de mumu yakın. Mumun üzerinden atlamak için yere koyun, üzerinden atlamadan önce yunan kader tanriçaları olan moiren’i çağırın ve şunları tekrarlayın:

"Siz ki 3 Moiren, bana acil yardım edin

Üzerimdeki talihsizliği alın ve bana hayatın akışkanlığını verin"

Not: Mum rengini önemi yok, ancak renk belirtilmeyen durumlarda genelde beyazı tercih edin.

Mioren: Yunan mitolojisindeki zeus ve themis’in 3 kızıdır (3’lemedir ve bunların ortak adıdır) ve bunlar kaderden sorumludur.

Çeviren: rinda

"Gerçek isimleri MOİRA'dır. Pay ya da pay veren anlamına gelir. Moira denince akla genellikle ecel,ölüm gelir. Uğursuz ve zorlu olarak nitelenirler. Baş tanrı Zeus bile onların kararlarına karşı gelemez."

Kaynak: Azra Erhat, Mitoloji Sözlüğü, sf:226

Kısacası onlara bulaşmak pek akıllıca olmaz çünkü ne yapacakları tam olarak tahmin edilemez.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

insanların kaderlerini yaratan ve elinde tutan Mioren kardeşlerin iskandinav mitolojisindeki genel ismi de Norn'lardır. bu 3 ruhun ismi; Urth(geçmiş),Verthandi(bugün) ve Skuld(gelecek) dur.

ayrıca hiç bir büyü veya ritüelle insan yazgısına yön veremez,bunuda unutmamak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...