rinda Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Bir mum alın ve bir portakal suyu. Muma portakal suyu serpin. Akabinde de mumu yakın. Mumun üzerinden atlamak için yere koyun, üzerinden atlamadan önce yunan kader tanriçaları olan moiren’i çağırın ve şunları tekrarlayın: "Siz ki 3 Moiren, bana acil yardım edin Üzerimdeki talihsizliği alın ve bana hayatın akışkanlığını verin" Not: Mum rengini önemi yok, ancak renk belirtilmeyen durumlarda genelde beyazı tercih edin. Mioren: Yunan mitolojisindeki zeus ve themis’in 3 kızıdır (3’lemedir ve bunların ortak adıdır) ve bunlar kaderden sorumludur. Çeviren: rinda 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 çok güzel paylaşım.çeviriler gerçekten güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 iyi de böyle şeylerle özümüzü kaybetmeyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 nedir özümüz, ve neyi kaybedeceğiz. İnsanız ve birbirimize yardım ediyoruz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaşimin için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilentEvil Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Eğlence olsun diye yapılır, yada belki sembolik olarak.. Ama bunu ciddi ciddi yapan yunan mitolojisinin gerçek olduğunu varsayar.. bi bakıma.. benim fikrim bu, bunu yazarken amacım kötülemek değil, sadece garip geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 bi deneyelim bakalım bizle paylaştığın için teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sepultura666 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 moiren’i çağırın ve şunları tekrarlayın: derken extra bi çağırmamı yapılması gerekiyo burda yoksa sadece yazılanlar yeterlimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oxser Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 bence insanın ögle bir şey yapacak kadar şanssızlıgı yoktur o insan etrafında olanlar sahip olarak ne kadar sanslı oldugunu düşünsün ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kassandra Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Bir mum alın ve bir portakal suyu. Muma portakal suyu serpin. Akabinde de mumu yakın. Mumun üzerinden atlamak için yere koyun, üzerinden atlamadan önce yunan kader tanriçaları olan moiren’i çağırın ve şunları tekrarlayın: "Siz ki 3 Moiren, bana acil yardım edin Üzerimdeki talihsizliği alın ve bana hayatın akışkanlığını verin" Not: Mum rengini önemi yok, ancak renk belirtilmeyen durumlarda genelde beyazı tercih edin. Mioren: Yunan mitolojisindeki zeus ve themis’in 3 kızıdır (3’lemedir ve bunların ortak adıdır) ve bunlar kaderden sorumludur. Çeviren: rinda "Gerçek isimleri MOİRA'dır. Pay ya da pay veren anlamına gelir. Moira denince akla genellikle ecel,ölüm gelir. Uğursuz ve zorlu olarak nitelenirler. Baş tanrı Zeus bile onların kararlarına karşı gelemez." Kaynak: Azra Erhat, Mitoloji Sözlüğü, sf:226 Kısacası onlara bulaşmak pek akıllıca olmaz çünkü ne yapacakları tam olarak tahmin edilemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 biz izmirde hızırellezde ateş yakar üstünden atlarız belkide kaynak olarak aynı kaynaktan gelmekte..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kybele_8 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 şu sıralar talihsizliklerle uğraşıp duruyorum. bunu denicem umarım işe yarar:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 insanların kaderlerini yaratan ve elinde tutan Mioren kardeşlerin iskandinav mitolojisindeki genel ismi de Norn'lardır. bu 3 ruhun ismi; Urth(geçmiş),Verthandi(bugün) ve Skuld(gelecek) dur. ayrıca hiç bir büyü veya ritüelle insan yazgısına yön veremez,bunuda unutmamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 nedir özümüz, ve neyi kaybedeceğiz. İnsanız ve birbirimize yardım ediyoruz. paylaşım için ve ayrıca şu güzel cevap için + Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.