rinda Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Bir soğan alın ve onu 4’e bölün, ve her bir parçasını odanın bir köşesine yerleştirin ve gece boyunca da orada kalsın. Ertesi sabah soğan parçalarını toplayın ve onları küçük parçalara ayırın ve gömün onları. Not: metnin orjinalinde soğanları çıplak elle elleyin yada ellemeyin demiyor, ancak siz yine de çıplak elle dokunmayın derim. Çünkü sonuçta o soğana kötü enerjiler sindiğinden çıplak elle temas edilmemesi taraftarıyım. Çeviren: rinda 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bunu yabancı bir kitapta okumuştum hatırlattığın için teşekkürler bunu denemyi unutmuşum deniycem... bencede soğanı çıplak elle tutmamakta yarar var soğanın negatif eneji çekici güçleri var olduğuda bir gerçek ayrıca o kitaptan hatırladoğom kadarıylada defne yaprağı veya adam otu da aynı işe yarıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 tek bir oda için sanırım bu.. her odaya yapmak için diyelim üç oda var 3 soğanı dörde böleceğiz anlamı geliyor.. öylemi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bana yardım edin içimdeki kötülüğü silmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 eğer evin geneline yapacaksanız, evin dört köşesine koyacaksınız 1 soğanın 4 parçasını -------------------- o savaşı senden başkası veremez, bu senin özgür iradenle alakalı! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 inşallah artık sileriz belki bu site sayesinde kötülükleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 eğer evin geneline yapacaksanız, evin dört köşesine koyacaksınız 1 soğanın 4 parçasını -------------------- o savaşı senden başkası veremez, bu senin özgür iradenle alakalı! hımm tamam teşekkürler..emeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 benim savaşım zaten bununla ilgili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 keşke bende sizler kadar becerikli olsaydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 kesinlikle benim savaşımda bununla ilgili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FantastiClaira Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2009 Teşekkürler güzel bir paylaşım ama kötü enerjiden kastınız nedir pek anlayamadım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Bu sitede ve buna benzer sitelerde kast edilen kötü enerjiler kast ediliyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2009 evde veya üzerimizde kötü bir enerji olduğunu nasıl anlayabiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LordiMania Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 O kendini belli eder Etmese de korunma amaçlı iyi olur. Çok teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Şuan ihtiyacım olan şey tamda buydu ! Paylaşım için teşekkürler +rep. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 formülü geliştirmenizi tavsiye ederim soğan+sarımsak+tuz gibi bir karışımı koyabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.