Arinra Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2008 gerekli mazlemeler, cam bir şişe ya da kavanoz, saman kağıt kurşun kalem ya da mürekkep ve tüy asanız toprak 6 ay boyunca bütün dileklerinizi ama emin olduğunuz ve gerçekten istediğiniz dilekleri(başkaları için tutulmuş dileklerde olabilir bu) saman kağıda kurşun kalemle/mürekkep tüy ile yazın yakın ve yakarken asanızı kavanozun ağzında pentegram çizerek dılaştırın ve her dileğin küllerini bu cam şişe ya da kavanozda saklayın ağzı kapalı bir şekilde... 6. ayın sondan bir önceki günü içine toprak serpin ve gece dışarda ağzı açık bir şekilde sabaha dek bekletin ertesi gün bu külleri ve toprağı denize dökün dökerken ateş, hava, toprak, su dileklerimi size adıyorum diyin küller tamamiyle denize dökülene dek bunu tekrarlayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 asayı yaptık malzemeleri bulduk e ben solağım sağ elimde de iş yok hem dileğimi yazıp hem de nasıl pentegram şeklinde(bak bak ) çevirecem -------------------- kavanozun ağzıymış ama yine de ağzı da olsa yamuk bi pentegram olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 of ne diyim sana bilmem ki... zaten asa sol elle tutlmalı bence neticede içindeki elktirk asaya geçmali ki bu en güzel sol elle olur çünkü kalp solda dileğini yazdıktan sonra ve yaktıntan sonra çıkan dumanın üstünde dolaştıtıp asanı pentegram çizeceksin zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 sol elle asamı tutup yazı yazarsam alfabeyi bayaa bi hallettmiş olurum heralde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 of neyse anlamakta ısrar ediyorsun sol elinle sadece asayı tutacaksın sağ elinle yazabilirsin o farketmezzzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 şaka yapıos bea ii bida yapmam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bu işler şakaya gelmez bence sen hiç birini deneme canım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Hayatın kendisi şakadır CANIM hangi biriniz inanabilirsiniz bunların gerçek olduğuna rüyalar da bitene kadar gerçek değil midir CANIM ayrıca neyi deneyip neyi deneyemeyeceğime sen karar veremezsin CANIM bırak şu şakaları ya da espriyi bırak dersen daha nazik ve kibar bir şekilde derdini anlatmış olurdun CANIM!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Konuyu dağıtmıyalım Canım;) ------- paylaştığın büyü için teşekkürler Arinra emeğine sağlık.Asa yapmanın vakti geldi çok lazım oluyor bu tip şeylerde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bencede hemen asanı yap bu büyük bir eksik ve büyü v.s. ritüellerde kullan bu asayı ne demek efenim paylaştıkça BÜYÜyeceğiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 tamam bakalım bida espri yapmayız nese ne diodm acaba parmak izi gibi bir kişiselleştirme yöntemi bulunabilirmi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 seni çözdüm arkadaşım ben sen gayet keyfinin peşindesin buraya kafa bulmaya gelmişsin ama neyse ben yinede cevap vereyim ben patmak izi bıraktım bu tamamiyle benim kendi isteğimdi... herkes bunu yapacak diye bir şey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 edit: seviyemizi koruyalım... ikili tartışmalara girmeyin lütfen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Arinra, sen uyguladın sanırım bu büyüyü? gerçekleşen dileğin oldu mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 evet ama sadece 5 şey dilemiştim 6 ay bıyunca ve bunlardan 4 ü oldu diğerininde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 1 hafta sonra belli olacak ki bunu deneyen bir tek ben değilim arkadaşlar ya da bunu ben uydurmadım deneyin derim ben ama inanarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 peki. cevabın için teşekkürler:D deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 ne demek arkadaşım rica ederim dilerim tüm güzel dileklerin gerçek olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 seni çözdüm arkadaşım ben sen gayet keyfinin peşindesin buraya kafa bulmaya gelmişsin ama neyse ben yinede cevap vereyim ben patmak izi bıraktım bu tamamiyle benim kendi isteğimdi... herkes bunu yapacak diye bir şey yok Hıh çözücü konuştu..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Hıh çözücü konuştu..! uzatma artık!!!!! işine gelmiyorsa yazmayacaksın kardeşim!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 claudia boşver aslında ona cevap vererek onun değerini arttırıyoruz arkadaşım yokmuş gibi davranmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 uzatma artık!!!!! işine gelmiyorsa yazmayacaksın kardeşim!! Hakaretlere sessiz kalamam ayrıca sa-na-ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
holda Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2009 acaba asa şartmı mesela çember açmada da hançer yerine kutsadığımız bi tüy kullanılabilio bunda da kutsadığımız bi tüy falan kullansak çok şey farkeder mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.