Claudia Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2008 Gülüşlerimsin, mutluluğum. Çok uzaktasın belki ama, Olsun.Ben yanındayım ya. Hep buradasın; kalbimdesin, en derindesin işte. Bakışlarımsın sen. Umutlarımsın. Küçücük ama büyük mutluluklarımsın. Aldığım en güzel hediyemsin. Benim için tek cennetsin. Yanımda yoksun biliyorum ama, varlığın bile o kadar mutlu ediyoki beni. Elleri küçücük, aşkı büsbüyük minik bi kızım ben. En güzeli, seni seviyorum. En güzeli, sen varsın ve oralarda bir yerlerde kalbin atıyor. Sabaha 'sen' diye uyandığım benliğimsin sen. Beni ısıtan tek Güneşsin. Sıcacıksın sen.Umut dolusun. En büyük Gülüşlerimsin. Elini tutup cesaret alamasam bile, tutuyorum işte. Biliyorum, yanımdasın.Bende senin yanındayım. Korkuyorum sadece bişeyden, Ya bi gün gidersen .... Gitme! Hep orada bir yerlerde var ol tamam mı ? Hep benliğim olarak kal. Güneş ol ısıt beni. Nefesim ol hayat ver bana. Cesaretlerim ol. Çok uzaktasın belki ama, Olsun.Yanındayım ben. İyiki varsın ve hep ol ! ..CLAUDIA.. Sayko'm... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 İki şiir arasında o kadar geçiş var ki .. Yine süper canım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 İki şiir arasında o kadar geçiş var ki .. Yine süper canım .. Her iki şiirde tek bir kişi için yazıldı bunun sebebi bu olmalı ^^ Beğendiğine sevindim meleğim =] teşekkür ederim =] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Claudia neler varmış sende böyle.. çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Claudia neler varmış sende böyle.. çok güzel teşekkür ederim bebişim neler var vallahi bilmiyorum.Bugün böyle bişeyler geldi yazasım geldi.. Öyle, o kadarcık yani beğendiğine sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 marifet yazandamı yazdırandamı :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 aslında hiç birinde değil.Ne yazan marifetli ne de yazdıran.. sanırım cevabı bilmiyorum ama yazdıran kişi hiçte yazılanlardaki gibi değil bambaşka.Kötü belkide.Ben sadece onda görmek istediklerimi yazdım hepsi bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 umarım hayalindekini bulursun:) ama o kadar zor ki illa bi şeyler eksik oluyo:) önemli olan tahammül edebileceğimiz standartlarda eksikliği olanı bulmak:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 heheh hayalimdeki diye bişeyde yok aslında.Bulmama gerekte yok, buldum. Fakat ulaşmak zor.Ulaşılmaz biri -------------------- ve ßöylesinide... http://img170.imageshack.us/img170/3721/hbhorzcr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/hbhorzcr4.jpg/1/w1358.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.