Diantus Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2008 Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam karşıdaki sesi duyunca bağırır, bayana sorar: - "Sen kimsin?" Kız cevaplar: - "Evin hizmetçisiyim." - "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!" - "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi." - "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı çağırır mısın?" - "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber." Adam bağırır, sinirlenerek, - "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz, - "Tabii ki isterim.Kim istemez..." - "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük herifi vur!" Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona geri gelir: - "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam, - "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar: - "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir: - "Orasi 112 43 44 değil mi? - "Hayir!!!!! - "Pardon! Yanlış numarayı aramışım!!!!!" Alıntıdır,Ben göremedim ama daha önce verildiyse özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 hahaha iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 böyle birşey gerceklesebılırmı dıye dusunuyorum:D evet gerceklesebılır:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 ahahah çok iyiyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 tühh giti ellibindolar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 iyide yanlıs numaraysa olay adam cekmecede silah oldugunu nerden biliyor:blink: ........uykum var........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 boogee ye katılıyorum:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 onu bi zahmet adama sorup gelin,hadi bekliyom:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 ben gidip sordum tesaduf oldugunu söyledı adam:=)))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 zaten olay şudur"zengin ev sahipleri evlerinde genellikle çekmecelerin birinde silah bulundururlar"tamamen bundan ibaret.bilmem anlatabildimmi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.