boogee Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2008 - Benden sonra kaç kişi oldu hayatında? - Seksen sekiz - Yuhh!! - Sana yuh - Senden sonra, birini sevmedim de noolur noolur - Evet birini sevmedim, seksen yedisini sevdim ama - Bırak dalga geçmeyi yaw - Banane, sen başlattın - Hatırlıyor musun? - Beni nasıl terkettiğini mi? - Kızım yaptık bi eşeklik işte vurma yüzümüze - Haklısın - Nasıl haklıyım? - Bayağı haklısın - Sen bana eşeksin mi demek istiyosun? - Hıı? - Çok değişmişsin, hiç demezdin böyle şeyler sen bana. - Töbe töbe.. - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben - Dur bekle bir dakika - Nooldu? - Küllahımı bulup getiricem de. - Herşey süper olacak! - Ondan sonra gökten üç elma düşmüüüş... - Ne diyorsun sen yaw? - Ben de katkıda bulunayım dedim hikayeye. - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim - Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma - Ne gibi? - Soğuk gibi, dışardan geliyo da.. - Kıllık değil mi, kapatmıcam işte - Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. - Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh ...Alıntı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 - Hatırlıyor musun? - Beni nasıl terkettiğini mi? - Kızım yaptık bi eşeklik işte vurma yüzümüze - Haklısın - Nasıl haklıyım? - Bayağı haklısın - Sen bana eşeksin mi demek istiyosun? - Hıı? - Çok değişmişsin, hiç demezdin böyle şeyler sen bana. - Töbe töbe.. işte bu abi..... gerisi tırıvırı...:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim - Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma - Ne gibi? - Soğuk gibi, dışardan geliyo da.. - Kıllık değil mi, kapatmıcam işte - Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. - Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh eline sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 :D süper abicim emeğine sağlık :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Yine güldürdün beni gece gece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben - Dur bekle bir dakika - Nooldu? - Küllahımı bulup getiricem de. D:D:D:D saol paylaşım için boogee:DD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 hehehe hepsi de süper:Demeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 :D Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim - Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma - Ne gibi? - Soğuk gibi, dışardan geliyo da.. - Kıllık değil mi, kapatmıcam işte - Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. - Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Manyak birşey ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 - Herşey süper olacak! - Ondan sonra gökten üç elma düşmüüüş... - Ne diyorsun sen yaw? - Ben de katkıda bulunayım dedim hikayeye ben buna bayıldıııııııımmmm XD XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 eline saglık cok güzel olmuş gene:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim - Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma - Ne gibi? - Soğuk gibi, dışardan geliyo da.. - Kıllık değil mi, kapatmıcam işte - Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. - Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben - Dur bekle bir dakika - Nooldu? - Küllahımı bulup getiricem de. hahaha:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.