DEB. Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 YAĞMUR ve DANS Önümde sonunu göremediğim gece renginde bir sokak ve sokak lambası titreyerek yanıyor Varlığı yokluğu bir.. Ben Tek başıma yürüyorum sokakta Belki de hiç sonu gelmeyecek bilmiyorum. Birden yağmur bastırıyor beraberinde de geceyi aydınlatan şimşekler.. Ne olduğunu anlayamadan açıyorum kollarımı Başlıyorum dönmeye .. Dans ediyorum kendimce birşeylere inat Damlalar müziğim oluyor belki de ritim tutan Asfaltlar bile şaşırıyor halime Tüm şehir uyurken Sokağın ortasında yağmurla dans eden bir kız .. Ama hiçbir şey umurumda değil benim Ne asfaltlar ne sokak lambası ne de sırılsıklam oluşum. Belki de bu hep devam etmeliydi Devamlı dans etmeliydim. Ama olmadı.. Yağmur durdu ve gün aydınlanmaya yüz tuttu. Yerler sırılsıklam tıpkı arabalar gibi .. Buharlaşırken yağmurun yerde yatmış cesedi Artık aydınlanmış sokakta yoluma devam ediyorum.. Teşekkür ederim yağmur damlaları. Görüşürüz asfalt kardeş. Sıkı sıkı sarıldığım ceketimden akan sulara da elveda .. Kara kara bulutlara da. Ha son olarak da Hoşgeldin yeni gün " Merhaba " ..! Küçük Psişik 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 kalbin ellerin kadar küçük değil..yuregıne saglık küçüğüm..çok güzel:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Sabahın bu saatinde İzmir özlemime özlem kattı güzel satırların. Benim yerime de yağmur damlaları ile dans et. Kendi küçük kalemi büyük kız 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Çok teşekkürler ettim ikinize de :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Bir yağmur bekliyorum, kuruyanı ıslatsın Bir yağmur bekliyorum, tohumlara can katsın Bir yağmur bekliyorum, silsin kirlerimizi Bir yağmur bekliyorum, bizi bize anlatsın Abdurrahim Karakoç'un uzun zamandır okumadığım bir dörtlüğünü anımsattın bana küçük! Yüreğine sağlık! Sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Kocaman yüreğin var Şiir okumam pek ama eleştirmek gerekirse çok iyisin Devam ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Küçüğüm, meleğim benim Ellerine yüreğine sağlık.Duygularını yansıtmışsın yazına çokta güzel olmuş.Çok beğendim ben canımsın 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Çok teşekkür ederim. Beğenmeniza çok sevindimm :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Buharlaşırken yağmurun yerde yatmış cesedi Off ne cümledir bu yav helal kız sana:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 insanın içindekiler güzel olunca yazdıklarıda güzel oluyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Gece'cim çok teşekkür ederim canım Cru'm sana da teşekkür ederim :) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 tebrik ediyorum, gerçekten çok güzel.. yüreğine sağlık:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Kocamansın sen ne küçüğü Sende yüreğinde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 yüreğine sağlık küçük psişik çok güzel bi yazı olmuş:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Çok teşekkür ederimm AnathemaAngel ve astralruh sağolun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Bak benim miniğime, şiirde yazarmış hemde harika yazarmış. Afferin sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Teşekkürler ablacımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 çok güzel yüregine sağlık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Güzel de laf mıı mükemmel ötesi , harikulade olmuş:)tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Canım benim o tertemiz yüreğinden öperim seni:) Yağmurla dansetmekten vazgeçme:) Küçücük ellerine kocaman yüreğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Teşekkür ederim ablacımm :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2020 Have You Ever Seen The Rain - Harmonica Snufkin Harmonica Songs in the Rain Tears in Heaven - Harmonica Lee Oskar - Before The Rain The Sound of Silence - Harmonica [video=youtube_share;3iCTy-kX0Fk] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2020 (düzenlendi) [video=youtube_share;k-tUS4ElaYA] Aralık 29, 2020 paranormalfikir tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.