boogee Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 *.- Gelini öpebilirsiniz... - sen söylemesen öpmicez mi lan, bi sürü filmde falan görüyoruz, öpecem tabii, bi sürü masraf yaptım. *.- gelini öpebilirsiniz ! - biliyorum... *.- öpebilirsiniz gelini ! - bırak abi, şımarmasın şimdi... *.-gelini öpebilirsin! -ee şey herşeyden önce bana bu fırsatı verdii için kayınvalidecime,kayın pedoşa, dügün masraflarını karşılayan babama, ve videocu arkadaşa yardımcı oldukları için bütün konuklara,sis sayın nikah memuru nezlinde teşekkürü bir borç bilirim.... gel la buraya şimdi mucxxxxxxxxxsszzz! *.-gelini öpebilirsin! -ee burda herkesin içindemi??nasıya?kimse bana bundan bahsetmemişti!? *.zamanda geriye gidiyoruz ve bu lafın kaynağını buluyoruz... - ben de bana verilen yetki ile sizleri karı-koca ilan ediyorm - saol abi.. dur seni bi öpeyim.. - hiç hazzetmem, git gelini öp.. git lan.. iykk. *.- evet ben de şişli belediyesinin bana verdiği yetki ile sizi karı- koca ilan ediyorum, bu arada apla da kaymak gibiymiş sen opmiceksen ben öpebilirmiyim? - hoşt ulan sapık *.+gelini opebilir miyim? -dur daha bitmedi... +pardon.. -ve bana verilen yetkiye dayanarak... +opiyim mi simdi? -dur... +afedersin... -sizi kari koca ilan ediyorum... +opiyim? -op hadi. +dudaktan giriyim mi? -karismam ona ben. +dil? -midemi kaldirma... +opuyorum, bakma. -e ama op de kalkicam, 20da kadikoy evlendirmede olucam. kalmio musun? -kalmiycam, bu gidisle sen de kalmiycan, kiz kalkti gitti bak... +birak gitsin, herkese kendini opturuyordu.. kadikoy evlendirmeden sonra bossan fener macina gidelim, bilet var, yakin hem... -vaay, kiyak adammissin, gel opiyim. +beni opebilirsin. ...Alıntı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 boogee abem süpersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Harika ya 4. yü cok begendim:rofl: tskler boogee bu aralar gülmeye ihtiyacım var sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 *.+gelini opebilir miyim? -dur daha bitmedi... +pardon.. -ve bana verilen yetkiye dayanarak... +opiyim mi simdi? -dur... +afedersin... -sizi kari koca ilan ediyorum... +opiyim? -op hadi. +dudaktan giriyim mi? -karismam ona ben. +dil? -midemi kaldirma... +opuyorum, bakma. -e ama op de kalkicam, 20da kadikoy evlendirmede olucam. kalmio musun? -kalmiycam, bu gidisle sen de kalmiycan, kiz kalkti gitti bak... +birak gitsin, herkese kendini opturuyordu.. kadikoy evlendirmeden sonra bossan fener macina gidelim, bilet var, yakin hem... -vaay, kiyak adammissin, gel opiyim. +beni opebilirsin. sağol boogee;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 hehhe iyi ssağol -------------------- öpppmmee sapıkkkkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 8 süper yaa kırıldım..:D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 boogee superdi canım :=))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 gelini opebilir miyim? -dur daha bitmedi... +pardon.. -ve bana verilen yetkiye dayanarak... +opiyim mi simdi? -dur... +afedersin... -sizi kari koca ilan ediyorum... +opiyim? -op hadi. +dudaktan giriyim mi? -karismam ona ben. +dil? -midemi kaldirma... +opuyorum, bakma. -e ama op de kalkicam, 20da kadikoy evlendirmede olucam. kalmio musun? -kalmiycam, bu gidisle sen de kalmiycan, kiz kalkti gitti bak... +birak gitsin, herkese kendini opturuyordu.. kadikoy evlendirmeden sonra bossan fener macina gidelim, bilet var, yakin hem... -vaay, kiyak adammissin, gel opiyim. +beni opebilirsin. __________________ hesi komik ama bu daha komik :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 *.+gelini opebilir miyim? -dur daha bitmedi... +pardon.. -ve bana verilen yetkiye dayanarak... +opiyim mi simdi? -dur... +afedersin... -sizi kari koca ilan ediyorum... +opiyim? -op hadi. +dudaktan giriyim mi? -karismam ona ben. +dil? -midemi kaldirma... +opuyorum, bakma. -e ama op de kalkicam, 20da kadikoy evlendirmede olucam. kalmio musun? -kalmiycam, bu gidisle sen de kalmiycan, kiz kalkti gitti bak... +birak gitsin, herkese kendini opturuyordu.. kadikoy evlendirmeden sonra bossan fener macina gidelim, bilet var, yakin hem... -vaay, kiyak adammissin, gel opiyim. +beni opebilirsin bnda kopulur iştee :D süper booge saoL -------------------- *.+gelini opebilir miyim? -dur daha bitmedi... +pardon.. -ve bana verilen yetkiye dayanarak... +opiyim mi simdi? -dur... +afedersin... -sizi kari koca ilan ediyorum... +opiyim? -op hadi. +dudaktan giriyim mi? -karismam ona ben. +dil? -midemi kaldirma... +opuyorum, bakma. -e ama op de kalkicam, 20da kadikoy evlendirmede olucam. kalmio musun? -kalmiycam, bu gidisle sen de kalmiycan, kiz kalkti gitti bak... +birak gitsin, herkese kendini opturuyordu.. kadikoy evlendirmeden sonra bossan fener macina gidelim, bilet var, yakin hem... -vaay, kiyak adammissin, gel opiyim. +beni opebilirsin Hehe Bunda koptumm :D saoL boogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 ayy hasta bunlar yaaaa:rofl: iyiymiş gece gece gülesim yoktu valla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Süpersin Boogee, harika olmuş! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 sonuncu süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 sonuncu baya güzeldi geriside güzel teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hYde Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 sonuncu:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.