boogee Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 kimden yumurtladın bu veleti ayten? * ay üstümeiilik sağlık ne biçim konuşuyosun sen rıfat senin çocuun o - ya ben beyazım, sen beyazsın bu yumurtanın kabuğu neden kahverengi ozaman? * nebiliym rıfkı en son sen kuluçkaya yattın üstüne.. - cif getir! - tebrikler beyefendi yumurta gibi bi oğlunuz oldu * ee tabi erkek adamın erkek yumurtası olur - olmadı bence * dimi? senden yumurtam olsun istiyorum salih.. * tabii rafadan mı olsun omlet mi yapiim - ayten bu çocuk ne ya böyle reha muhtar kıvamında armağan çağlayan gibi * çabuk olsun diye mikrodalgaya attım ben onu - iyi halt ettin! -necla, sen mi yumurtadan çıktın yoksa yumurta mı senden çıktı? ehuehiheüe * üffff faruk ...Alıntı... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 ayten bu çocuk ne ya böyle reha muhtar kıvamında armağan çağlayan gibi * çabuk olsun diye mikrodalgaya attım ben onu - iyi halt ettin! :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 ayten bu çocuk ne ya böyle reha muhtar kıvamında armağan çağlayan gibi * çabuk olsun diye mikrodalgaya attım ben onu - iyi halt ettin! :) bu iyimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Cif getir! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 mikrodalga güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Güzelmis:D:D 1. cok hosuma gitti:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.