blueboy Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 Zamane kızlarımız,birbirleriyle sohbet ederken ne hale getirmişler güzelim Türkçemizi...Biz de eğer biyerde zamane kızlarından biriyle muhatap olursanız ''ne diyo bu'' gibi bi tabir kullanmayın diye bu dili çözümledik.Bakalım nasılmış : Ban - ben San - sen Lütfaaan - (lütfen) Biliyomısaaaaan - (Biliyor musun) Hayvanssııaaan - (Hayvansın) falan oldum - falan yapmak -? hadi papaaay - Haydi baybay intiharlardayım - çok üzüldüm pozitif elektrik alamadım senden yane,taam mı? - senden hoşlanmadım inanmıyoroaam - inanmıyorum regular cola - normal kola (light değil) yivrençsiaaan - iğrençsin nerdeyim oldum - nerede oldu? unu şaşırmak partilemek -parti aklımdasyn yapmak - cep telefonunu çaldırıp kapatmak bay gelmek hatta kus gelmek - bıkmak,usanmak çılgın atmak - delirmek merba - merhaba nasssın - nasılsın ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen ban de ama çık mıkarrna yedıam - ben de ama çok makarna yedim pantlonundan bellıa - pantolonundan belli vıraenç duryo dı mıa - iğrenç duruyor değil mi vet, boyfrand yüznden labilir mia - evet, sevgilin yüzünden olabilir mi bilmiyoruam kia - bilmiyorum ki narde okuyosssuan - nerede okuyorsun kıç ünversitesia - koç üniversitesi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Bian aklımda Esra-Ceyda kardeşler canlandı. Iyyy iğrenç ya, nefret ediyorum bu tiplerden:mad: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 gerçekten güzel bi konuya değinmişsin blue ayakta alkışlıyorum seni:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 etrafta nede çok var.eline sağlık sözlük yetmez ansiklopedi yapmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Böyle tipleri görduğümde bıseyler oluyor bana resmen ..bir köşeye gecıp dövüne dövüne aglamak geliyor içimden..:wallbash:nerden cıktı böyle konusmalar anlamdımki ne yani amaç ne!!!öyle iğrenç konusunca noluyor anca benı sinir edıyolar!!! Birde kafaları falan oynamıyormu süreklı onların sağ sol falan...Ata demırer'in dedıgı gıbı '' tut o kafayı konuşamaz onlar'' demek geldi içimden..:rofl: saygılar:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 güzelmiş tikilerden nefret ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Ay bu durum karsısında intiharlardayım resmeeaaan:rofl: Yazık güzelim türkcemize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 ehuhuhauhdjashdjkahdjkash iimiş yaw:rofl: diyaloga koptum:D:D victoria ile olan konusmam geldi aklıma :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 tek kelimeyle yivrençleeeaarr.. yazık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 keşke remzi kitapevi yay-sat vs. bunlar için şöyle 1000-2000 sayfalık bi tikkileri anlma klavuzu çıkarsa valla bi garip yaşam formları tikkiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 gördüğüm yerde bunlardan biriyle hep kavga etmek istemişimdir ve başardımmm.. ağzıma gelenide söyledim insan çok rahatlıyor tavsiye ederim ( şiddete hayır) ;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 tikiler tikistana tiktirsin gitsin desem ayıp etmiş olurmuyum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 türkçemize yazık........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.