birikinti Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2006 Kasaba ve Mayıs sıkıntısı Filmlerinin Yönetmeni Nuri Bilge Ceylanın Fotoğrafları Anasayfa Foto Galeri 1 Foto Galeri 2 İşte Örnekler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Çok güzeller birikinti,saol;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 harika şeyler gercekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 etkileyici paylaşım için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 begenmeyen çıkmadı,eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Foto Galerilerden resimlerin tamamına ulaşabilirsiniz. Ben orjinal boyutunda basılmış olarak görmek isterdim... Mükemmel bir fotoğraf sanatçısı Ceylan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 gerçekten çok güzel saol birikinti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 adamın web adresini verdiğim bi kaç arkadaş ,çok güzel resimler acaba nerde çekilmiş dedi...gülsem mi ağlasam mı...karar veremedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2006 abı hakıkaten manyak kareler super resımler hepımızın sıklıkla karsıllastıı yada karsılasabılecegı kareler ı bı ınsan bukadar mı guzel yakalayabılır tesekkurler bırıkıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jade Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2006 bunlar harika kareler... insanlar nekadar çaresiz oralarda aslında:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2006 tek kelime mukemmel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2006 resimlere şimdi bakabildim gerçektende çok güzel kareler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 güzel resimler paylaşım için saol... etkileyici:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 özellikle 2. olanı çok beğendim eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2010 beğenilmeyecek resimler mi ama sayfalar açılmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 beğenilmeyecek resimler mi ama sayfalar açılmıyor ilk mesajı düzenleyemediğim için buradan ekliyorum, Turkey cinemascope ayrıca anasayfadan gallery linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.