raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2008 (düzenlendi) şimdi dinleyeceğiniz şarkı bir 12 eylül klasiği olarak ortaya çıkan bir şarkı. o dönem trt bütün şarkılar üzerinde sansür politikasını en üst seviyeye çıkarınca, şarkıcımızda böyle bir şarkı yapıp yasağı delmiş. gerçi şarkı bişey anlatmıyor ama yasağa karşı bir tepki olduğundan ilginçtir. http://www.youtube.com/watch?v=O7GIoC2rXsQ honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok demedim demedim birşey demedim derdimi kimselere söylemedim... honki ponkş torino çalada hede hhödödö tabaraba dam dam horino çiki çiki $ayne çikitak too... hiç bir anlamı yok bu sözlerin sadece rahatlamak için söyledim sen de mi öğrendin? aferin haydi gel beraber söyleyelim Haziran 6, 2012 AurorA tarafından düzenlendi ölü link düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2008 parada pöröda hölodaa zıpazıpa çekiçeki şirene kopss içimden geldi dansları sevdim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Sen çok yaşa emi Raskolnikov! Beni çoculuk günlerime götürdün. Sahi sözleri öylemiydi, ben çok sever ve söylerdim hep. Ben o şarkıyı yabancı bi şarkı sanırdım. Beni geç de olsa bir yanılgımdan döndermiş oldun. Ha bir de o yıllarda trt'de ( sanki başka kanal varmış gibi trt de diyorum bende:)) zırt pırt bir başkadır benim memleketim çalardı) Kimbilir 80 ler belki de tarihin en dandik dönemidir. Ne kadar kıldan, tüy'den akım varsa hep 80lerde ortaya çıkmıştır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.