boogee Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2008 Bu konuyu açmaktaki amacım dalga geçmek değil yanlış anlaşılmasın ama gazetelere bu şekilde çıktığına göre bende buraya koymakta sakınca görmedim.... iste resim buyurun http://img373.imageshack.us/img373/3185/bilgisayar7ah2jh.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 açmıyo la resim... manyak, doğru düzgün koy şunu... nıç nıç nıç.... -------------------- açtı la açtı... bi de laptop koymuşlar önüne... gerçi o nüfus cüzdanında bi oynam var gibi ama... :rolleyes:ben sanki bilge gibi okudum gibi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Okumuştum bnu gazetede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Güzel olmus ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 :D:D güzel bişi benm adım böle olsaydı komedi olurdu walla kafa yapardım milletle çok ta zevkli olurdu :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.