boogee Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2008 Kofti mekanlarda harcadım koca bir gençliği Bozuk para gibi. 3 kuruşa. Ah ulan. Sırtım eriyor yorgunluğundan Gel bas damarıma Ömrüm kambur olup çıktı çıkacak sırtımdan. Anlamıyor kimse Anlamıyor İyi değilim Hiç iyi değilim. Dokunduğun yer yara olur izi kalır Unutmaya çalışmıyorum hiç kimseyi hiçbir şeyi Ölsem ben bile üzülmem buna Kimin paslı hatırasında kalır sanki puslu yüzüm Senin düştüğün yerlerden düştüm ben de aynı pusuya Akıl karı değil bunların hiçbiri Kendimi görme çabalarım kırık aynalardan Şimdi ölsem annem bile üzülmez buna! Ah ulan... Ne aşk olur düş tabiri Ne para Ne iş Hiçbir şey, Hiçbir şey Temize çıkaramaz artık beni Kaderin mahkumu falan değilim öyle Ama bir gülsem dünya düşer boşluğumdan içeri Sokakların tekelinde kelle koltukta hayatların yanı başında En büyük hatayım ben Kavga ettim bu kadar ve hepsinde bir ben haksız çıktım Canımı ortaya koyup da canım için savaşmak kurtarmadıysa beni En büyük hatayım ben Ters şeritten gitmeyi yol seçmişsem madem Kahrımdan ölmek hakkım değil midir benim Bağıra bağıra gebermek reva değil midir bana Hiçbir aile fotoğrafında görünmüyorsa yüzüm Ağlıyorsam üstelik kimsenin haberi yokken Ve çeyizim ucuz bir kefense Yalnızlık boynumun borcu Ölüme gelin gitmek farz değilmidir artık! Aşk mı olur benim gündönümüm Sen bihaberken Bir kahvenin 40 yıllık hatrı miladi olmuşsa 40 yıllık özlemin İçip içip günaha girmek insanlık görevim değil midir benim! Ah ulan!! Kendimi harcamayı göze almışsam Öfke sevgi kadar incitmiyorsa beni Ölmek aşk kadar dehşete düşürmüyorsa hala ve ben yanlışsam Üstüne bir de yapayalnızsam Yüreğimin taş olması Ciğerimin buz kesmesi hakkım değil midir benim... Ölmek hakkım değil midir benim!!! Babamın sancılı yorgun dizlerini düşünüyorum Hiç başımı koyamadığım Ve zayıf kollarını hırıltılı nefesini Öksürük krizlerini Ve neden onun bu haline üzülmediğimi Anneme sarıldığımda hiçbir şey hissedemediğimi Bu halimi düşünüyorum Nefesim kesiliyor... Anlamıyorlar iyi değilim! Bütün anılarım başkalarının anılarını dinlemekten ibaretse Hayal gücüm şizofreniye doğru gidiyorsa şayet Çocuk işçileri çalıştıran fason bri atölyeye dönüşmüşse hayatım Çalışan bütün o çocuklar bensem eğer Kaybolduğum yerler Tanımadığım insanlar Gözyaşları İfadesiz yüzler Çoğu yalan sözler Sevemediğim katlanamadığım beni hasta eden bu dünya Ruhuma sökülmeyen bir kulunca dönmüş çok mu Başımı alıp gitsem bir anda kim fark eder Kimin aklına düşerim aniden Işıklar söndüğünde kim benimle beraber korkar karanlıktan! Ah ulan... Pis bir şehrin alacakaranlığında ortadan kaybolmak hakkımdır Kimseden af dilemeyecek kadar temizse vicdanım Kimseden sevgi dilenmeyecek kadar gururluysa yalnızlığım Aklımı kanata kanata ilerleyen her şeyi herkesi Unutmamayı göze almışsam eğer Ölmek hakkım değil midir benim Ah ulan! Kübra Gedikli 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Bağıra bağıra gebermek reva değil midir bana... ve hatta; ahh ulan ahhhhh!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 ahhhh ulan ahhhhhhhhhh tebriks emegine saglık:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 hakkındır bunca şeyden sonra haketmişsin... ve sanırım ve korkarım ben de hakediyorum artık........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.