raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2008 şimdi sen bu satırları okurken, ben kimbilir ne yapıyor olacağım. ne acayip bir duygu bu... hiç tanımadığım birine, hiç tanımadığım bir yerden mektup yazıyorum.. kimsin!...ne yapmaktasın, nasıl davranmaktasın... bilmiyorum... sadece yazmak geldi içimden, elimde eskiden kalma dergiler, onların birinde bulduğum bir adressin sen... belki cevap verirsin bana, belki hiç açmazsın bu mektubu, belki açtığın gibi yırtıp atarsın çöp kutusuna.... kendime ait olmayan bir yerde duruyorum, hiçbir zaman kendime ait olmayacak bir kağıda şimdi okuduğunu düşündüğüm bu mektubu yazıyorum. uzun zaman oldu bir mektup yazmayalı.. eğer aptalca şeyler yazarsam kusura bakma, acemiliktendir yaptığım hatalar... şimdi ne yapmaktasın acaba?... bu mektubu okuyan sen misin?... yoksa başka birimi okuyor sana yazdığım satırları?... kimbilir?!... kelimeler beynimin içinde dünya turu atıyor, yakalasam birisini, anlatacağım sana içimden geçenleri ama bir yakalayabilsem önümde saklambaç oynayan kelimeleri... içimde tarifi imkansız bir duygu dolaşıyor, ne olduğunu bilmiyorum, nasıl oluştuğunu bilmiyorum... ilk tanışmalar hep yormuştu zaten beni... ne acayip bir yaratık şu insanoğlu!... hep tanışmak ister birileriyle ama her zaman çekinir tanışmaktan... seninle tanışmak istiyorum, ister yüzyüze, istersen sadece mektuplarla.... ama tanışmak istiyorum seninle, kim olduğunu, neler yaşadığını bilmek istiyorum... hiç yazmadım böyle bir şeyi... birden kafama esti, hiç düşünmedim sonrasını....zaten ne gerek var ki düşünmeye... ya olur sonrası ya da hepsi burada kalır... gerisi bir hiçten ibarettir zaten, var olandan sonrası bir muammadır... insan kendi yaratmaz mı sonrasını?... şimdi ben, elimden gelenle yeniden yaratmaya çalışıyorum kendi hayatımı... artık olur mu olmaz mı bilmiyorum... şu andan öncesini çoktan sildim, ruhumda maziden kalma yaralar, önümde öylece duran yola bakmaktan sıkıldım... yürüme zamanı geldi galiba... şimdi okuduğun satırlar, yeniden başlangıcın izleri... çok uzun zaman bekledim böyle bir şey yazmayı.. çok uzun zaman bekledim bu satırları yazabilmek için... bir günah çıkartma ayininde gibiyim şimdi, içimde yakaladığım bütün kelimeleri, bütün düşünceleri döküyorum dışarıya.. bu seferlik bu kadar yeter galiba, bu yolculuğun geri kalan kısmını başka bir zamana bırakmak gerek artık... ne yapalım, artık sen merak edersen devam ederiz yolculuğumuzu anlatmaya.. şimdilik giriş yaptık, bir daha ki sefere anlatırız öykümüzü... görüşürüz... bu mektubu aslında gönderdim ama cevabı gelmedi. bir gün evden uzakta bir yerde, orada olan eski dergileri karıştırırken, birinde bir mektup okudum. hani şu okuyucu mektupları varya, onlardan. altında adresi görünce oturdum yazdım ve gönderdim ama cevap gelmedi. büyük bir ihtimal ya okunmadı ya da adres değişikliği olmuştur. biraz önce bunu yeniden bulunca sizinle paylaşmak istedim... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Eğer bu mektup bana gelseydi kesin cevap yazardım Sağol abicim yine muhteşem .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 teşekkürler küçüğüm.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2008 ehi sanırım bende meraklanır bi cevap yazardım böle bi mektuba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.