boogee Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Ayriliktan bahsetmeni sevmezdim hic Nefesim tutulurdu huzunleneceksin diye Sevdanin icindeyken akla gelmiyor Akla gelmiyor bir gun ayrilik olacagi Cayirlarda kosulur Sanki cayirlar bitmeyecek gibi Sanki sevda kosusu hic durmayacak gibi Yagmurlarda islanir iki ten Sanki yagmur hic dinmeyecek gibi Sevisilir sanki gece hic bitmeyecek gibi Yine de birgun gelir Birgun biter her guzel sey Eve geldigimde ilk yuzune bakardim Ilk gulucugunu arardim Belki bencillikti Kendi mutlulugumu bir gulumsemene baglamak Yine de seni bencilce sevmekten alikoymazdim kendimi Aklima gelmezdi bir gun kendin icin Kendin icin beni birakip gidecegin Aklima gelmezdi hic Benim senin mutlulugunla avunabilecegimi Ayriliginin acisi yakiyor ya yuregimi Yine de uzaktan gulumsemelerini izliyorum Aliskanlik olmus bu bencillik Ben hala senin gulumsemelerinle mutlu oluyorum Gitmeni istemedim hic bir zaman Bakma sen sozlerime `Degmez hic bir kadin icin aglamaya` degisime Sessizce agladim ben Icime akittim ayriliginin acisini Ilk kez bencil olmak istemedim Verdigin mutluluklar icin Senin mutluluguna gizledim acimi Bilirsin yalan da soylerim arasira Aklima gelmezdi ama Kendimi avutmak icin yalanlar soyleyecegim Kokunun oldugu sokaklarda dolasirdim Severdim seni hissetmeyi Sarilmadan tenine Kokunun sevdasiyla sarhos olurdum Simdi varliginin sokaklarindayim Simdi kokun en guzel dus Sana sarilmak coldeki en guzel serab Aklima gelmezdi hic Kokunla sarhos olduktan sonra Hasretini yuklenip ayriligina yuruyecegim Gassan Satar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Yaşanmayanlara özlem var içimde.. Sende bulacağıma inanıyorum ya Belki sende bulma isteği bu içimdeki İllaki sende bulma inadi Şimdi sen cagırsan beni Neden cagirdigini soylemeden sadece gel desen gelip uzak yollardan.. sana sarilsam dusunmeksizin.. neden sarildigimi anlatmaya gerek gormeden.. cok sey istemem senden belki bir tatliciya gideriz.. ikimiz de severiz tatliyi tavuk gogsunu severim ben.. tatli yiyip tatli konusacagiz ya bir kasik tatlimdan alip seni anlatacagim ya yetmez ya hic bir seker adi sozcuklerime seni katmaya gozlerine bakarim yetmez gizli bakisina siginirim siirim kabarir icimde siirler yazarim kagit peceteler ustune.. belki urkuyorsun sen askim cok sevgim cok sense korkak sense sevginin icinde duraksamis sevmeye istekli bir korkak aslinda cok sey istemeye niyetim yok.. olanla varsin ya bende.. bendeki olan senin butunun ya.. varligimi simsicak isitan istemiyorum zaten fazlasini.. belki alisverise cikariz.. sen begenirsin alacagim kazagi.. siyah rengi cok severim.. gozunun degdigi ilk kazagi alirim.. belki cabucak giymem bakislarin degmis ya.. saklarim sensizligin yakama yapisacagi anlara ozleminin buyuyecegi ilk anda bakislarindan giyinirim kazagima degen elime sevismeler bulasir senden sakli buyuttugum dedim ya cok sey istemiyorum.. belki bir resmimi yaparsin ellerinden tuvala dusecek benin merakindayim renk kullanma istersen. istemem senin renklerine karissin baska renkler.. sen yine renksiz ciz beni.. ne de olsa gulumsemenden akar gokkusagi renkleri.. seninle renklemek var ya kaderimde daha fazlasini istemem kimbilir belki deniz kenarinda yururuz.. ben balik ekmek isterim.. belki bir de salgam.. sen belki kirmizi sarap.. ve dudaklarimdan sana dair siirleri yudumlamak yine de yururuz beraberce seninle elele olmak mi.. cok sey istemem.. ruhundaki ellerimi cikaramam ki. sicak senin icinde ellerim.. hic bir sey ruhundaki renkler kadar isitmaz ellerimi.. dedim ya cok sey istemiyorum senden her seyini almisken.. katmisken kendime satir satir damla damla bundan daha cok ne olur bilmem cok sey istemiyorum diye sasirma. ben oyle az seyle yetinirim belki beraberce klasik muzik dinleriz belki bana figaronun dugununu anlatirsin.. ben seni dinlerim.. klasik muzik neyime. sesinin notalarina duser ya aklim.,,. ben belli etmem bilirim utanirsin.. ask dedikce korkan birisisin sen.. olsun ben ses cikarmam serde dillendirilmeyen aski yasamak var dedim ya az sey isterim senden.. belki lunaparka gideriz icimizdeki cocugu sevindirmek icin. Carpisan otolara bineriz Ellerin yakinimda degerimde gizli gizli.. sicakligina vurgunum ya sicakligindan sevismelere yururum ya kutsal bir emanet gibi alirim ya seni ellerinin sicagindan degerim ellerine arsiz bir cocuk yaramazliginda dedim ya cok sey istemiyorum senden.. oyle ask sozcukleri bekledigimi sanma sarilsan bana simsiki konusmadan suskunlugunda gulumsesen yeter bana sevgini buyutme ben alirim ne de olsa.... senin vermek istedigin herseyi vermeye bu denli korkakken sen haydi sen unut bunlarin hepsini sen yeter ki gulumse cok sey istemem senden Gassan Satar... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 emeğine sağlık boogee paylaştığın için çok teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavilim Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 tamda ayrılık acısı yaşadığım bu günlerde... çok güzel emegine sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 böylesine sevildiğini bilmek nasıl da mutlu eder insanı şans lazım, büyük şans........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 bugünü gnoxis aşıklar günü ilan ediyorum yaşasın aşık olmak.... yaşasın çılgınca sevmek.... :clapping: :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 3 gündür geberttin içimi bugi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 2. siir cok hosuma gitti cok güzel siirler .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 2. şiir gerçekten güzel...... :D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Ya Boogee sen de ne cevherler varmış böyle; Arthur Rimbaud'nun Türkiye şubesi misin nesin... İlham perinle birlikteliğin daim olsun emi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.