Typhon Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 (düzenlendi) Peugeot, çevreci, üç tekerlekli ve şirin otomobile imza attı. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGYy94VwIVamX7GNSF-AtWwbW5OlEPzJS3HW7-_mEuAG8nMYvr Scooter ve araba arası yeni model, az miktarda elektrikle çalışarak enerjiden tasarruf ediyor. Tasarımcısı, Peugeot'da çalışan David Vargas. Küçük arabanın bir kaç avantajı da var elbette; hem daha rahat hareket ediyorsunuz, hem park yeri daha kolay buluyorsunuz... Şubat 27, 2012 ArpiA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 eskiden oynadığım üç tekerlekli arabamı hatırlattı bu eco mobil...sağol paylaşım için typ;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 ne demek :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 bumu beni gezdırecek ben mı bunu :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 eee sen karar ver diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 çok sewimli ama bu okul bitsin alıcam bi tane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 ay cok dadluuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.