raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 hoşçakal!... bu kentin en güzel yerlerine adını fısıldayıp, sanki hiç bir şekilde olmamış gibi, hiç gibi değil ama iz bırakmadan gitmek gerek buralardan... hoşçakal!... gecelerini beklemek o kadar zor olacak ki, o kadar zamansız yaşanacak ki bu işkenceler... belki bir daha görmemek için gideceğiz buralardan ama bir şekilde düşeceğiz aynı çukurlara... hoşçakal!... biliyorum ağlanmayacak arkamdan, belki bir kaç kişi dışında kimse görmeyecek benim hayalimi ama... o kadar çok isterdim ki "ama"lar olmadan yaşamayı... o kadar düşündüm ki bu şehrin orta yerinde kalmayı.. hoşçakal!... artık bakmak istemiyorum senin yüzüne, anlıyorum senin bana ait olmayacağını... hayaller dünyasından uyanmalıyım ben, kendimi kapattığım bütün hayallerden uyanıp, acıların doldurduğu bir dünya da kalmalıyım.. anladım bu hayatta aslında hep tek, hep karanlık olduğumu... anladım bana öğretilenlerle benim anladıklarımın farklı olduğunu... biraz ağır geldi ama anladım en sonunda bu kentin beni ne kadar çok yorduğunu... hoşçakal... elveda demek içiden gelmiyor ama ne yaparsın.... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexe Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 gnoxis ailesi olarak sana sponsor olup kitap çıkaralım yüreğine sağlık çok iyi yazıyorsun:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairy_of_cats Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Son satırlara doğru okumakta zorlandım gözlerimin buğusundan....Koccaman yüreğine koccaman tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 hoşçakal dedikten sonra bunu yazman garip olmuş.. elveda demek içiden gelmiyor ama ne yaparsın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 gecelerini beklemek o kadar zor olacak ki, o kadar zamansız yaşanacak ki bu işkenceler... belki bir daha görmemek için gideceğiz buralardan ama bir şekilde düşeceğiz aynı çukurlara.... hiç bir yazı beni bu kadar duygulandırmamıştı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 hoşçakal........ ne trajikomik bir kavram... hoşçakal insan... emeğine sağlık güzeldiiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Çoğukez hüzün barındıran bu kelimeyi her ne kadar telaffuz etmek istemesek te,hiç beklenmedik bir anda,sen merkezli olmadan başkalarının verdiği kararlar doğrultusunda söylemeye ve uygulamaya mahkum bırakılan bir ruh haliyle söylendiği vakit,hoşçakal deyişlerin ardından keskin bir mızrak yarası gibi kalbimize saplanan derin yaralarımızla beraber uzaklaşırız...Hiç hesapta yokken üstelik.... teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 hoşçakal raskom hep hoş kal:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 artık bakmak istemiyorum senin yüzüne, anlıyorum senin bana ait olmayacağını... hayaller dünyasından uyanmalıyım ben, kendimi kapattığım bütün hayallerden uyanıp, acıların doldurduğu bir dünya da kalmalıyım... duygularıma tercüman oldun rasko... yüreğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 üff rasko abim yaa yine duygulandırdın benii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.