nightmore Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 (düzenlendi) Cok güzel şarkıya adamda manyak:) dinlemeniz tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=vdp42fYKFZ8 Nisan 6, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Link yenilendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 bu konuda katılmadan edemeyeceğim gerçekten 10 numara şarkıdır -------------------- tekrar dinlemek istedimde linkte sorunmu var acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 İçimi okudun resmn belki 6 aydr dinlemiyordm bu şarkıyı 10 dkk önce çalmaya başladı ve ardından "lan ne güzel şarkıydı bee" diye düşünürken konuyu gördüm Emeğine sağlık dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Bu da benden olsun.Gerçekten çok sevdiğim bir parça. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 oy oy oy nostaljik oldum!=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.