nightmore Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 (düzenlendi) Cok güzel şarkıya adamda manyak:) dinlemeniz tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=vdp42fYKFZ8 Nisan 6, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Link yenilendi 1 Alıntı
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 bu konuda katılmadan edemeyeceğim gerçekten 10 numara şarkıdır -------------------- tekrar dinlemek istedimde linkte sorunmu var acaba Alıntı
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 İçimi okudun resmn belki 6 aydr dinlemiyordm bu şarkıyı 10 dkk önce çalmaya başladı ve ardından "lan ne güzel şarkıydı bee" diye düşünürken konuyu gördüm Emeğine sağlık dostum Alıntı
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Bu da benden olsun.Gerçekten çok sevdiğim bir parça. Alıntı
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 oy oy oy nostaljik oldum!=) Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.