Jump to content

Yanaklarının Sıcaklığında Aşık Oldum Sana...

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

Saatler ilerliyor, zaman kendi kurallarını uyguluyor.. sen yoksun yanımda, sokaklar soğuk, sokaklar sensiz…

Yanaklarının sıcaklığını özledim sevgili…

Biliyorum daha bir gün oldu yanımdan ayrılalı ama ne yapayım aykırı bir sevdadır benimkisi.. seni görmediğim anlar özlüyorum ben, sen düşün sensiz bir günün nasıl geçtiğini…

Sen benim mutluluk cinimsin sevgili!...

Bütün kötülüklerden korunuyorum seninle olduğum anlar, hiçbir umutsuzluk gelmiyor yanıma, kötü haberler olmuyor asla…

Sen benim sevda cinimsin sevgili!...

Bir damla damıttın yüreğime, artık iflah olmam ben…

Saatler ilerliyor…

Aslına bakarsan sen olmayınca hep aynı saatler, hiç değişmiyor dakikalar…

Ellerini özledim sevgili!...

Hiç sevmiyorsun ellerini, küçük diyorsun ama o eller benim sevgilimin elleri…

Seni her düşündüğümde hızlı atmaya başlıyor kalbim, unutuyorum her şeyi bütün benliğimi kaplıyor sevdan...

Seni her düşündüğümde, gözlerim görmez oluyor başkalarını, beynim algılamaz oluyor senin dışında olanları…

Şimdi sen varsın sadece her yanımda, sen varsın benim yaşamımda…

Saatler ilerliyor, İstanbul yavaşça akşama doğru yol alıyor. Ne kadar zormuş sensiz bir günün geçmesi, ne kadar acı veriyor yaşamın sensiz dakikaları…

İstanbul’a akşam olurken, seni düşünmekten başka işim yok sevgili!...

Sen varsın diye güzel bu şehrin akşamları.. seni seviyorum diye parlıyor gökyüzünde yıldızlar…

Aslında İstanbul bile eksik gözüktü gözüme bugün, sen yoksun diye İstanbul bile bitikti bugün…

Akşam oldu, karanlık sokaklara doluşurken,s eninle geçen dakikaların güzelliğine takıldı beynim..

Seni sevmek, dünyanın en güzel işi sevgili!...

Dışarısı bembeyaz, İstanbul kışın en güzel günlerini yaşıyor, şehir yaşanılan bu aşka selam gönderiyor…

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sevginin o acımtrak tadı kaldığında damağında, özlemlerini sırtına bir heybe gibi yükleyip de düştüğünde yollara...Bir daha ardına bakmamacasına... Seslenmeyi de unutuyorsun... Seni sevmek de güzeldi de... Özlemek daha bir garip be sevgili...

Yüreğine sağlık Rasko... Okuyunca bunu, bir rüzgar gibi esti geçmiş içime... Benim ceplerimde yalnızca burukluk var artık...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...