raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2008 Gözleri dünya sevgili, eğer üzdüysem affet beni.. seni üzmek benim ölümümdür sevgili, cahilliğime ver yaptıklarımı, ne olur bırakma ellerimi… Bu yürek kaldırmaz sensizliği… Sensizlik yakıyor yüreğimi, gözlerim intihar ediyor senin yokluğunda.. seni görmeyen gözleri neyleyim ben, seni yazmayan elleri ne yapayım… Sensiz geçen zamanlar bomboş İstanbul, sen olmayınca hiçbir tadı yok bu sokakların, sensiz hiçbir işe yaramıyor kız kulesi, bütün büyüsünü yitiriyor galata… Seni seviyorum sevgili, sen yokken yitiriyor güzelliğini İstanbul, sen varken aşık oluyorum bu kente… Sana söyleyecek cümlelerim tükendi, hiçbir sevgi sözcüğü anlatmıyor sana olan aşkımı… Destansı coğrafyanın destanlara sığmayan kızı; hiçbir aşk destanı anlatmaz seni, hiçbir aşk şiirine sığmaz sana olan aşkım… sonu gelmeyen destanlar yazılmalı sana, hiç bitmeyen ezgiler söylenmeli adına.. Bu coğrafyanın en güzel destanı sensin sevgili, hiçbir yazı anlatmaz seni, hiçbir sözcüğe sığmaz sana olan aşkım… İstanbul şahit bugünkü gözyaşlarıma.. beş dakikalık yokluğuna dayanamayan ben, sensizliğe katlanabilir miyim, bilemem… Yüreğim senindir sevgili,ben ne yaparım sensiz yüreği, bu beden ne işe yarar senin yokluğunda… Mecnun gibi çöllere düşsem ne olur? Kerem gibi dağları delsem ne olur? Eğer sen yoksan yanımda, dünya’ya sahip olsam ne olur? Benim yaşama sebebim sensin sevgili, sen yoksan yaşayamam ki!.. Sen benim hayatımın anlamısın sevgili, insan yok sayamaz ki hayatının anlamını… ben seni nasıl yok sayayım sevgili, yüreğimi kapladın sen, sensiz bir an bile yaşayamam ki… Tanrılar diz çöküyor önünde, ben canımı vermişim sana çok mu?.. Dünyanın bütün tanrılarından güzel sevgili, sensiz bir hiçtir bu hayat, sen olmayınca zaten yok oluyor yavaş yavaş… sen benim tanrımsın sevgili; insan inandığı şey olmadan yaşayamaz ki… Gecelerimin anlamı sevgili… Sen varken güzel İstanbul, sen varken aşık oluyorum bu kente, sana tutulduğum sürece severim İstanbul’u…yoksan ne anlamı kalır ki bu kentin… Bütün dünyaya anlatmak istiyorum seni sevdiğimi, yaşayan tüm canlılar bilmeli sana olan aşkımı… Sen benim derdimsin sevgili; derdimin dermanısın… Sensiz yaşamak olur mu? Sensiz yaşamın anlamı olur mu? Ne olur gitme, anlamsız bırakma beni… Sabah oldu, İstanbul yeni bir güne başlamanın mahmurluğu içinde kendini toparlamaya başlıyor.. Sokaklar yeniden canlanıyor, kent gecenin yorgunluğunu atmış hareketlenmeye başlıyor.. Benim yorgunluğumun dermanı sensin sevgili, gel canlandır bu yüreği, güneşim ol, uyandır hücrelerimi… Seni seviyorum sevgili… Sensizlik yakar yüreğimi, sensiz koyma beni… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 offf bitirdi beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairy_of_cats Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2008 Böyle seven varmı? Daha doğrusu bu sevgiye layık olan.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Destansı coğrafyanın destanlara sığmayan kızı; hiçbir aşk destanı anlatmaz seni, hiçbir aşk şiirine sığmaz sana olan aşkım… sonu gelmeyen destanlar yazılmalı sana, hiç bitmeyen ezgiler söylenmeli adına.. Bu coğrafyanın en güzel destanı sensin sevgili, hiçbir yazı anlatmaz seni, hiçbir sözcüğe sığmaz sana olan aşkım... çok güzel........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Sensizlik yakıyor yüreğimi, gözlerim intihar ediyor senin yokluğunda.. seni görmeyen gözleri neyleyim ben, seni yazmayan elleri ne yapayım… ......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.