EmilioDeCarro Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Parça sıraları aynı değil karışık olarak kişisel görüşlerimi belirtmek istiyorum arkadaşlar... http://www.abril.com.br/imagem/metallica-death-magnetic-369.jpg The Judas Kiss Kesinlikle bu parça bu albümde ki en beğendiğim parça diyebilirim.Süper verseler süper bir nakarat ve Kirk'ün süper solosu ne denilebilir ki helal olsun valla :)Verse kısmında ki aksak gitarlar özellikle çok hoşuma gitti.Lars'ın yazdığı davullar da çok akıllıca.Nakarat kısmını evde bağıra bağıra söylüyorum hala Cyanide Metallica'nın dinleme fırsatı verdiği ilk parça.Çok merak ediyordum gerek videolarda ki ses bozukluğundan falan sesleri tam algılayamıyordum.Ama bu parçada Robert'e özellikle saygı gösterilmesi gerekiyor bence.Basslar süper değişik bir nakarat ve tabi ki sololar Kirk solosu özleyenler Death Magnetic albümünü aldıklarında ilk bu şarkıyı dinlemeliler bence The Unforgiven III Bu şarkının adını gördüğümde çok heveslenmiştim.Because your unforgiven three gibi bişi duymayı bekliyordum .Ama şarkının ilk iki şarkı ile hiç bir alakası yok.Güzel bir piyano girişi ki bana biraz Ectasy Of Gold'u anımsattı.James'in sesine zaten diyecek yok.Her nekadar konserlerinde eski parçalarını James'in sesine göre transpoze etselerde ben buradayım demiş James abimiz.Şarkının adının böyle olup böyle güzel bir parça olması albümü iyice enteresanlaştırıyor. All Nightmare Long Bu şarkıda James'e saygım özellikle bir kademe daha yükseldi diyebilirim vokaller çok özenle yazılmış gerçekten.Lars'ın yazdığı aktif davul ve onunla beraber giden süper bir gitar riffi gerçekten bayıldım bu şarkıya.Nakarat kısmına özellikle dikkat edilmesi gerek bence.Bu şarkıda da eski parçalarından birçok tad bulmak mümkün. Broken,Beat & Scarred Bu şarkıyıda çok sevdim ama diğer parçaların yanında bana göre biraz zayıf kalmış tabi böyle konuşmak ne haddimize Metallica bu hiç birşeye benzemez Load ve Reload'ın hızlı parçalarına benzettim bu şarkıyı.Kirk'ün solosuna dikkat My Apocalypse Şarkının ismi her nekadar bize Arch Enemy'i hatırlatsa da şarkı bambaşka olmuş zaten http://www.metallica.com dan dinleme fırsatımız olmuştu.Bu parçayı Lars'a özellikle bayıldım çok güzel yazılmış aktif davullar.Albümün böyle bir gaz parçaya ihtiyacı varmış zaten.Çok akıllıca seçilmiş bir parça.Gitar riffleri ve ritim geçişleri çok hoşuma gitti gerçekten. Suicide & Redemption Bu albümde enstrümental bir parça olmasaydı üzülürdüm.Ama 9:56'lık bir performans beklemiyordum.Konser de nasıl çalacaklar çok merak ediyorum parça çok çok çok güzel süresinin 9:56 olmasına karşın hiç sıkılmadan dinletiyor insana.Robert'in yazdığı bass gitarlar ayrı bir hoşuma gitti.Gruba girdiğinde hiç ısınamamıştım ama artık ayırt etmez oldum.3:50'den sonra ki kısım hele parçanın bence kopma noktası böyle gaz başlayan enstrümental parçaya böyle duygusal bir gidişat çok hoş olmuş bence. That Was Just Your Life Bu şarkı çok gizemli bir parça bence.Gitar tonları eskiden olduğu gibi olsa bir And Justice For All parçası olarak rahatlıkla dinleyebilinebilir.Kirk'ün Ride Lightning albümünde ki solo yapılarınada rastlamak mümkün.Hoş parça The Day That Never Comes Metallica ile Kill'Em All ile tanışmamış Anda Justice For All yada Black albümü ile tanışmış olanların kesinlikle favori parçası olacağını düşünüyorum.Süper ötesi bir parça sade yazılmış davullar güzel gitar tonları ve James'in süper sesi.Bana biraz One'ı hatırlattı.Melodik bir şarkı girişi akustik bir ton sonrasında nakaratta gelen distortion sonra şarkının durulması falan herşey çok güzel ve tabi ki şarkının sonlara doğru kopması ve Lars'a yuh dana dediğim süper bir parça gerçekten. The End Of The Line O nasıl bir giriştir arkadaş.Daha albümü dinlemeden girişi dinle obaaa demeye başlayacaksınızdır eminim :)Bu şarkının bir bölümünü Some Kind Of Monster ve vokallerde kullanılan iniş ve çıkışar bana Creeping Death'i hatırlattı.St Anger'ı da biraz biraz sokmaya çalışmışlar beynimize.Ama çok güzel bir parça olmuş.Kirk'ün solosu burada da can alıyor bence http://www.telegraph.co.uk/arts/graphics/2008/09/06/metallica350.jpg Arkadaşlar albümü kendi çapımda yorumlamaya çalıştım.Albüm Metallica'nın bugüne kadar yapmış olduğu iyi kötü bütün albümlerden parçalar içeriyor.Dinledikçe bak bu şarkının şurası da eski metallica albümünden şu parçaya benziyor gibi cümleler kuracaksınızdır.Ama Metallica St Anger ile kendini bitirdi diyenler tükürdüğünü yalamak zorunda kalacak bence.Özellikle Metallica'nın Black albümünden sonra bittiğini her yerde söyleyip tutanlar bu albümü alıp dinlesinler ve fikirleri değişsin Robert St Anger albümüne göre daha etkin.Lars ben ölmedim der gibi çalmış davulları ama yinede canlı performansı çok merak ediyorum.Kirk solo atmayı özlemiş gibi abanmış gitara helal olsun :)James'e söylenecek laf yok zaten Allah uzun ömür verdikçe Metallica'yı dinlemeye devam ederiz gibime geliyor bir adamın sesi hiçmi bozulmaz arkadaş.son 6 gün kaldı albümü alıp odamın en güzel köşesine koymak için sabırsızlanıyorum. Saygılar... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 senin de dediğin gibi ''Because your unforgiven three'' gibi bişey bekliyodum:D:D ama çok güzel bi parça olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 bir türlü sevemedim metallica'yı. whiskey in a jar dışında hiç bir parçası hoşuma gitmedi. olmayınca olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Whiskey In The Jar zaten cover parça onu sayma Bence sen bu albümü bi al dinle en azından başlangıç olur.Ama Bullet For My Valentine tarzı müzik dinliyosan sevmemen normal saygı duyarım Adamlar Metallica boş cd yapsınlar kesin son saniyesinde bişi vardır der yine alırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 albümü dinledim. broken,beat and scarred, the end of line ve the judas kiss hoşuma gitti. bullet for my valentine metalcore yapar. bu tarzda bir tek trivium tanıyorum başka metalcore yapan varsa söylermisin? ( gerçi yeri burası değil ama) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Lamb Of God, Still Remains ve Killswitch Engage iyidir tavsiye ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MorbidPixi3 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Lamb Of God ßullet for my vaLantinenin yanında ßiraz ağır geLir , Hatta ßaya ağır geLir Killswitch Engage iyidir gerçekten . ßende Severim (: ßu arada The Unforgiven III ' ü dinLemem Lazım iLk oLarak 11 yıL aradan sonra (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Lamb Of God ßullet for my vaLantinenin yanında ßiraz ağır geLir , Hatta ßaya ağır geLir Killswitch Engage iyidir gerçekten . ßende Severim (: ßu arada The Unforgiven III ' ü dinLemem Lazım iLk oLarak 11 yıL aradan sonra (: bullet for my valentine'dan ağır derken b4mvden suffocating under words of sorrow, room 409 yada hand of blooddan daha ağır mı? en ağır parçaları bunlar bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Lamb Of God - Walk With Me In Hell 'i bi dinle ondan sonra b4mv'den ağırmı değilmi kendin karar ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
agharta Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Metallica temel rock yapısından gelen bir grup.70 ler ve 80 lerdeki rock/metal gruplarndan gelen tarzları var ve kendilerini her albümde farklılartırmaya çalışsalarda temel hep aynı.O yüzden yeni nesil metal gruplarıyla karşılaştırmak saçma.Onlar ayrı Metallica ayrı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Unforgiven III de gördük,ha gayret Metallica 666 ya kadar yolu var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Allahın hakkı 3tür ya belki 666'ya gerek kalmadan 3'te bırakırlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Metallica temel rock yapısından gelen bir grup.70 ler ve 80 lerdeki rock/metal gruplarndan gelen tarzları var ve kendilerini her albümde farklılartırmaya çalışsalarda temel hep aynı.O yüzden yeni nesil metal gruplarıyla karşılaştırmak saçma.Onlar ayrı Metallica ayrı. bullet for my valentine metal yapmaz metalcore yapmaz. bu konu altında yapılmış hiç bir yorumda metallica'nın herhangi bir grupla karşılaştırması söz konusu değil. bu yüzden saçmalayan biz değiliz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
agharta Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Biraz baktım çoğu yerde kendi siteleride dahil.Metalcore diye geçiyor.Last fm den dinledim içinde metal ögeleri barındırıyor.emocore yazanda var:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 james'e bayılıyorum .. seninde dediğin gibi "bi adamın sesi hiç mi edğişmeden kalır" kesin alıcam bu albümü... hatta bulursam paramda yeterse set olarak bile alabilirim bu unforgiven resmen film üçlemelerine benzedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 trilogy işte -------------------- Judas Kiss'in bağımlısı oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
guguk Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 yeni albumun ilk klibi bu http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/c49dffcaa35afebcb7cd8ec51f296ab16ad1437c32a0ed7ccfa16e1cc6a35f7e7d4b4a59840ffd3119284 çok hosuma gitti içinde fade to black ten izler var sanki ne dersiniz ark lar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Sabah 11 itibariyle gittim ve orjinal albümümü de aldım albüm tasarımı gerçekten çok hoş olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 valla bu konuyu accağını tahmin edıodum ben zaten :)son albumlerinide aldın demekki sonunda iyi hadi sevindim bu kadar söyledın ben hala dınlemedım bı bakarım artık bende tepkıler bukadar iyiyken... -------------------- paylaşım içinde teşekkürler bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 ben yollarım gizemcim ayıpsın sen istedin de yollamadım mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
negral Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 albüm için yapacagım tek yorum muhteşem bazı kişiler tarafından yeni albümün begenilmeyeceginden eminim( bu saydıgım gruba girenler 18 yaş altı metalci arkadaşlar ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 MetallicA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Nerde metallica albümü .... One ... sad but true .. Yada kill em all .... Hadi biraz daha yaklasalim turn the page... Keşke 90 larda kalsaydın james ... Her albümde kendine ve trash e biraz daha ihanet ediyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.