doomedloverxxx Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Üyeliğimi iptal etmek istiyorum. İstek, öneri, şikayetler bölümünde yeterince açıklanmış anlayamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 obonelik parası almıyorlarki niye iptal edesin hoşuna gitmiyorsa girmezsin olur biter:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 bi gün gelir tekrar girebilirsin... sen şimdi bi kutu sakinleştirici al uyu, sabaha bişeyin kalmazzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 mescalıne msj atman gerekıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 İnsanların isteklerine saygı duyalım arkadaşlar. Cephe almanın lüzumu yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Arkadaşların bahsettiği gibi bunun en kolay yolu Gnoxis'i ziyaret etmemenizdir, dilerseniz profilinizi kimse göremeyecek şekilde ayarlayıp Gnoxis'e birdaha uğramayabilirsiniz fakat forumlarda yazmış olduğunuz mesajların silinmesi mümkün değildir. Bunun nedeni ise forumlar interaktif ortamlar olduğundan konular-mesajlar hepsi bir piramit gibi üst üste dizilerek anlamlı bir bütün oluştururlar. Aradan mesajlar silindiğinde konuların akışı ve bütünlüğü kaybolmaktadır. Açılmış olan konular için de aynı şey geçerlidir, silinen her konu beraberinde onlarca üyemizin zaman ayırarak belirttiği görüşlerinin de silinip gitmesine sebep olmakta ayrıca içeriğimizin kontrolünde bize sorun çıkartmaktadır. Üye olunurken kabul edilen şartlar arasında bunlar yer almaktadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 bi gün gelir tekrar girebilirsin... sen şimdi bi kutu sakinleştirici al uyu, sabaha bişeyin kalmazzz katılıyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Kendinize iyi bakın, hoşcakalın diyerek olabilir mesela. Nickinizin anısını canlı tutup hafızalarımıza kazıyacagımızı sanmam unutur gideriz merak etmeyin siz de böylece gitmiş olursunuz, gitmek unutulmak değilmidir.Duygusal oldum bakın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Alt + F4 kombinasyonunu kullanabilirsin. Ben bazen kullanıyorum çok kullanışlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.