EmilioDeCarro Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 1 sene grevlerden dolayı ara verilen Heroes dizisi 15 Eylül'de tekrar başlıyor... http://www.mecaziyasam.com/blog/wp-content/uploads/2007/08/heroes.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Scofield Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 15 degil 22 sinde baslamasi lazim :S, Ayrica cok degisik olcak bu sezon kahramanlar ve kotuler diye ayriliyolar, traillerinde ilginc sahneler vardi. sabirsizlikla bekliyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 bende 22si diye biliyodum hatta başlığı öyle açtım.Başka bir sitede NBC 15'inde diye bir başlık açılmış düzelttim sonradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Çoğu kişi 2.sezon sonunda sıkılmıştı diziden ama ben halen heyecanla bekliyorum.. İzleyelim görelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Scofield Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Season 3, Episode 1: The Second Coming Original Air Date: 22 September 2008 imdb linki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 aaaaaaaaaaa baslasa d ıslesek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 ben ekim ayında başlayacak diye duymuştum ama eylülse daha bi güzel :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.