mysteriouslady Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Gökyüzü matemini giyinmiş yine, Belliki içlenmiş bir rüzgara.. Zamansızca yağan hüznün yağmurları, Hoşgeldiniz... Sokaklar, Olabildiğine sessiz,o kadar yabancı ki bana.. Kalabalığın içerisinde yalnız yürüyorum.. Sesler,yüzler, Ayak izlerim yok oluyor her adımda.. Akşam üzeri, Sokak lambalarının buğulu ışığında, Maskelerini takma vakti gelen insanlar, Uyanan günahlar, Mekansız kötülükler sığınacak kapılar arar.. Her adımda artan yokluk, Yalnızlık,korkular,kaygılar, Hiçbir tesiri olmayan sahte dostluklar, Bıkkın bir hikayeyi canlandırıyor gözümde.... Yüzümdeki acıların maskesini yırtan gözlerin, Sesinin sevinçlerine düşen yüreğimin tatlı sızısı, Yıkılmadan tutuyor bedenimi.. Sevgi, Hiç bu kadar çıplak olmamıştı.. Ölümlerimi unuttum senle.. Şimdi, Diriliyorum her nefeste..... Mylady... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 sevgi hiç bu kadar çıplak olmamıştı.. iddialı ve güzel bir söz... anlayan ya da anlamak isteyen için mükemmel anlamlar barındıran bir cümle... teşekkürler gizemli.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 sevgi hiç bu kadar çıplak olmamıştı.. iddialı ve güzel bir söz... anlayan ya da anlamak isteyen için mükemmel anlamlar barındıran bir cümle... teşekkürler gizemli.... Teşekkür ederim...Umarım her insana böyle bir sevgi nasip olur...Katıksız,çıkarsız ve karşılıksız...Tertemiz bir sevgi....Tıpkı bir annenin çocuğuna olan sevgisi gibi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 yıkıldım ben ya bu siirler öldürcek beni bi gün acımdan tasamdan kederimden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 yıkıldım ben ya bu siirler öldürcek beni bi gün acımdan tasamdan kederimden Keder,tasa,dert hepsi hayata dair...Herbirinin bir oluş nedeni var...Kimbilir,belkide mutluluğun kıymetini bilmek içindir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Her adımda artan yokluk, Yalnızlık,korkular,kaygılar, Hiçbir tesiri olmayan sahte dostluklar, Bıkkın bir hikayeyi canlandırıyor gözümde.... bu bölümü çok beğendim...sağol paylaşım için mysterious Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Gökyüzü Aydınlığın yüzü Bir merhem oluverir sancılı bedenlere Ruhumun buna ihtiyacı var Esirgeme ışığını.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 COK GÜZELLER duygulandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 çok güzel... Gökyüzü matemini giyinmiş yine, Belliki içlenmiş bir rüzgara.. Zamansızca yağan hüznün yağmurları, Hoşgeldiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.