Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Sana uğurlar olsun Ben gidiyorum,sen uğurlamasan da...canın sağolsun!!! Ellerimi uzattım;tutar gibiydin.Tutmamıştın oysa,ben...yanlış anlamışım Tüm yanlışları anlatmalıysın oysa...yapmadın Bana bir özür bile yeterdi oysa...o da çok geldi sana Bu son gidişimdir,haberin ola...! ''Gel'' deme bana,sakın...Onca uğraşlarım,çabalarım sonunda,son demindeyim içimdeki hezimetinin.Gözlerimde nemden eser yok bu kez,acıya alışmak bu olsa gerek...Belki değiştirebilirdik beraber bu kötü kaderi.Herşey bir anda toz pembe olabilirdi,yada deniz daha mavi ,güneş daha sıcak,hatta yıldızlar bile daha parlak olabilirdi...ve biz,daha mutlu olabilirdik...ama çok geç kaldık.Sen kendini avut artık sahillerde sereserpe...belki gece,yakamozun koynunda rakı-balık sofralarında,yada sabaha karşı gün doğumunda... Yolun sonundayız... Aslında sen o yolda hiç yolcu olmamıştın değil mi?...şimdi anladım Ama canını sıkma sen; Aşk sana hiç yakışmamıştı zaten...çok geç anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.