raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 bir efsane, türk pop tarihinin en güzel şarkılarından biri.. http://www.yasaktube.com/index.php?tag=sen+gidince&type=tag sen gidince bak neler oldu kalbimin ucu yandı tutuştu sen gidince bak neler oldu kalbimin ucu yandı tutuştu şu dünyanın düzenine bak şu dünyanın düzenine bak benim sevgilim neden yok oldu benim sevgilim neden yok oldu hop trililaylay laylay lilaylom hop trililaylay laylay lilaylom ah bu dertler canıma yetti çekilen acılar nedense çabuk bitti ah bu dertler canıma yetti çekilen acılar nedense çabuk bitti şu dünyanın haline bak şu dünyanın haline bak giden sevgilinin yenisi geldi giden sevgilinin yenisi geldi hop trililaylay laylay lilaylom hop trililaylay laylay lilaylom sen gidince bak neler oldu kalbimin ucu yandı tutuştu sen gidince bak neler oldu kalbimin ucu yandı tutuştu şu dünyanın düzenine bak şu dünyanın düzenine bak benim sevgilim neden yok oldu benim sevgilim neden yok oldu hop trililaylay laylay lilaylom hop trililaylay laylay lilaylom hop trililaylay laylay lilaylom hop trililaylay laylay lilaylom... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Eminim herkes duymuştur bu şarkıyı...hatırlattığın için teşekürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 hop trililaylay layy lay lilaay lommm..benim sevgilim neden yok oldu.. bir de hareketleri vardır bu şarkının olmazsa olmayan ah eskilerin neşesi ve içtenliği hangi şarkılarda var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.