raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2008 http://www.yasaktube.com/index.php?tag=bim+bam+bom&type=tag BİM BAM BOM Oldu en sonunda oldu bim bam bom Rüyalarım gerçek oldu bim bam bom Duyduk duymadık demesin hiç kimse İşte ilan ediyorum herkese Oh oh oh çok şükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından çatlasın düşmanlar Şimdi benimde bir sevgilim var Kim demiş kimse ona bakmaz diye Kimse onu koluna takmaz diye Evde kalmaktan kurtulamaz diye Çatlasın patlasın dönsün deliye [Nakarat] Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından çatlasın düşmanlar Şimdi benimde bir sevgilim var Suratım asıkmıs hiç gülmezmişim İki laf etmesini bilmezmişim Doğrusu hiç mi hiç çekilmezmişim Gördünüz mü meğerse ben neymişim Bim bam bom çok şükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Bim bam bom çatlasın düşmanlar Artık benimde bir sevgilim var Ne yapsam nafile bu iş olmazmış Benden daha çirkini bulunmazmış Yüz yıl bekar kalsa beni almazmış Milyonlar versem yanımda durmazmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 samimi neşeli ve özgün eski türk pop müziği... şimdi her yerde dandik türk pop çalıyor eskileri özlüyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 anam konuma biri yorum yazmış sevindim birden:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 oo sevdiğim şarkıdır. teşekkürler paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.