coldhellangel Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 dün yani 6 eylül spawnın doğum günüydü ancak ben bunu yeni öğrendim evet oldukca geciktik ama olsun kutlayalım dimi yinede:) doğum günün kutlu olsun spawn iyi ki varsın:) geçte olsa yeni yaşııııın sana mutluluk getirsin:) baş belan cold:):)artık bu yıl çekicen beni:D:D:D -------------------- "]http://img236.imageshack.us/img236/7251/33397865fr7.th.png vın vııııın açılın bu da yeni nesil doğum günü pastamız çocuuuum:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Teşekkür ederim cold! Sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackpearly Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 doğum günün kutlu olsun spawn nice mutlu yıllara.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Bilmediğimiz için böyle geç oldu. Msnden kutladım buradan da kutlayayım. Nice mutlu yıllara kardeşim.. Hayatın hep güzel ve mutlu geçsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 iyiki doğdun spawn:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 iyiki doğdun spawn... nice mutlu sağlıklı gelecek güzel günler senin olsun... http://hellblinki.com/09-Propagate/HappyBirthday.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 İyiki doğdun Spawn...Mutluluk baloncukları peşini bırakmasın:D http://img233.imageshack.us/img233/92/fotos214pi4.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim.. bende gecikmeli gördüm çok özür dilerim.. saygılar ve sevgiler bizden.. tekrar iyiki doğmuşsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar! Sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Şu manimi sana da yazayım:) Cebin para dolsun Yuvan huzurla coşsun Kalbin neşeyle bir hoş olsun Seni çekemeyenler çiçek gibi solsun Doğum günün de kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Canım benim İyiki doğmuşsun, iyiki tanımışız seni:) Yeni yaşında, hayatında görmediğin ufak ama mutlululuk veren detayları farketmen dileğiyle... İyiki varsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 benim bitanecik sıpam canım kardesim dostum herbiseyim..sıpaların en evcili :p ...guzel insan guzel yurek dogum gunun kutlu olsun kardesimmmmm benim:) seviyorum seni guzel gecsin tum hayatın...ayrıca bu kadar övmüsken o sarhos videoları bi imha etsen diorum :p eheheheh mutlu yıllar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Eyvallah arkadaşlar! Bu arada boogee babacım kalbin temizmiş senin o videoları pc de çıkan bir aksaklık yüzünden çok önce kaybettim! Gerçi o videonun yanında bir ton çalışmam da gitti ama ne yaparsın! Rahat ol yani o konuda! sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 doğum günün kutlu olsun spawn nice mutlu yıllara.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Eyvallah arkadaşlar! Bu arada boogee babacım kalbin temizmiş senin o videoları pc de çıkan bir aksaklık yüzünden çok önce kaybettim! Gerçi o videonun yanında bir ton çalışmam da gitti ama ne yaparsın! Rahat ol yani o konuda! sevgilerimle!!! temizdir benim kalbim üzülme sıpam sen yine yakalarsın beni sarhosken cekersin abi videomu :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.