coldhellangel Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 dün yani 6 eylül spawnın doğum günüydü ancak ben bunu yeni öğrendim evet oldukca geciktik ama olsun kutlayalım dimi yinede:) doğum günün kutlu olsun spawn iyi ki varsın:) geçte olsa yeni yaşııııın sana mutluluk getirsin:) baş belan cold:):)artık bu yıl çekicen beni:D:D:D -------------------- "]http://img236.imageshack.us/img236/7251/33397865fr7.th.png vın vııııın açılın bu da yeni nesil doğum günü pastamız çocuuuum:D:D:D Alıntı
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Teşekkür ederim cold! Sevgilerimle!!! 1 Alıntı
blackpearly Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 doğum günün kutlu olsun spawn nice mutlu yıllara.... Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Bilmediğimiz için böyle geç oldu. Msnden kutladım buradan da kutlayayım. Nice mutlu yıllara kardeşim.. Hayatın hep güzel ve mutlu geçsin.. Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 iyiki doğdun spawn:) Alıntı
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 iyiki doğdun spawn... nice mutlu sağlıklı gelecek güzel günler senin olsun... http://hellblinki.com/09-Propagate/HappyBirthday.jpg Alıntı
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 İyiki doğdun Spawn...Mutluluk baloncukları peşini bırakmasın:D http://img233.imageshack.us/img233/92/fotos214pi4.jpg Alıntı
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim.. bende gecikmeli gördüm çok özür dilerim.. saygılar ve sevgiler bizden.. tekrar iyiki doğmuşsun.. Alıntı
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar! Sevgilerimle!!! 1 Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Şu manimi sana da yazayım:) Cebin para dolsun Yuvan huzurla coşsun Kalbin neşeyle bir hoş olsun Seni çekemeyenler çiçek gibi solsun Doğum günün de kutlu olsun Alıntı
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Canım benim İyiki doğmuşsun, iyiki tanımışız seni:) Yeni yaşında, hayatında görmediğin ufak ama mutlululuk veren detayları farketmen dileğiyle... İyiki varsın. Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 benim bitanecik sıpam canım kardesim dostum herbiseyim..sıpaların en evcili :p ...guzel insan guzel yurek dogum gunun kutlu olsun kardesimmmmm benim:) seviyorum seni guzel gecsin tum hayatın...ayrıca bu kadar övmüsken o sarhos videoları bi imha etsen diorum :p eheheheh mutlu yıllar dilerim Alıntı
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Eyvallah arkadaşlar! Bu arada boogee babacım kalbin temizmiş senin o videoları pc de çıkan bir aksaklık yüzünden çok önce kaybettim! Gerçi o videonun yanında bir ton çalışmam da gitti ama ne yaparsın! Rahat ol yani o konuda! sevgilerimle!!! Alıntı
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 doğum günün kutlu olsun spawn nice mutlu yıllara.... Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Eyvallah arkadaşlar! Bu arada boogee babacım kalbin temizmiş senin o videoları pc de çıkan bir aksaklık yüzünden çok önce kaybettim! Gerçi o videonun yanında bir ton çalışmam da gitti ama ne yaparsın! Rahat ol yani o konuda! sevgilerimle!!! temizdir benim kalbim üzülme sıpam sen yine yakalarsın beni sarhosken cekersin abi videomu :rofl: Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.