astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Klibini kendisi kadar beğendiğim bi parça...umarım siz de beğenirsiniz;) http://www.yasaktube.com/index.php?tag=misery+bussines&type=tag&video_id=XXBlkbMTiys Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 ne söylediklerini anlamadım ama çok kötüde degiller......:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 hayley adlı kızımız ne yapmış etmişse avril lavigne'e benzememeyi başaramamış. "o zaman ben de kendi ismimi kullanmam paramore derim" demiş fakat başarılı olamamış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Bence gayet güzel. Avrille alakası yok..Sadece 'aynı' tarz müzik yaptıklarından benzetme yapılmış olabilir Grup başarılı.Hayleyin seside gayet temiz gayet güzel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Bence gayet güzel. Avrille alakası yok..Sadece 'aynı' tarz müzik yaptıklarından benzetme yapılmış olabilir Grup başarılı.Hayleyin seside gayet temiz gayet güzel.. "Benzetilmiş olabilir". Çok güzel ayar vermişsin ama olmadı. Keşke bunları ben deseydim. Müzik eleştirmenleri söylüyor bunu. Mesela Christopher John Farley Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.