izuchiring Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Dünya’dan yollanan dalgalar ölümötesi boyuta ulaşır ve ölümötesi boyutta, rüya âleminde olduğu gibi lisan ve yaş kavramı yoktur. Okunan âyetler orada çeşitli yaşantı içinde olan insana sistemin bazı gerçeklerini hatırlatarak, onun içinde bulunduğu sıkıntıdan bir süre için kurtulmasını sağlar... rüyalar ölüm otesinden yani zaman kavramının dışından sembol yoluyla ulaştığı için yaş ve lisan kavramı olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 rüyaların ölüm ötesine dayandırılması pek de mantıklı değil.Rüyalarad yaş vardır,hatta bazı rüyalarda yaş özellikle vurgulanır.bazı rüyalarda bilmediğiniz dillerin konuşulduğunu duyarsınız,rüya bilinçaltıyla ilgilidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 rüyamda bir garsona yaşını sordum söyledi, 26 yaşındaydı. dil konusu ise beni de meraklandıran diğer bir olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NightWolf Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Eğer bir dili öğreniyorsanız, o dil üzerine rüya görmeniz o dili gerçekten öğrenmeye başladığınızın göstergesidir. Dil uzmanları bunu söyler. Ama bilmediğiniz bir dili konuşmak ve alfabesini okumak benim de kafamı çok kurcalayan bir konudur. Yaşadım ve anlamını ben de tam olarak bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Rüyalarda yaş ve lisan kavramı olmadığı bencede doğrudur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 buna bnde katılıorum çünkü rüyamda bilmediğim bi dili konuştuğumu hatılıorum kelimeleri tanımıyodum ama ne dediğimi ve nedediklerini anlıyodum yaş konusuna gelince bnce yaş kavramı bazı rüyalar için geçerli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enisulcelis Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 benim rüyalarımda o kavramlar var.mesela"genç 17-18 yaşlarında bir çocuk"gibi.dile gelince rüyamda yabancılar olduğunda onlarla ingilizce konuşuyoruz:)ve ingilizce konuştuğumun farkında oluyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 arkadaşlar yaş kavramı yanlış anlaşılıyor... ben yaş kavramı görülmez demiyorum... rüyayı gören ruhunuzun yaşının olmayacağını söylemeye çalışıyorum... aynı zamanda lisan olayıda oyle. kendini yabancı dil bilgisi kursunda veya soru sorarken görebilirsin . ama yabancı insan dahi olsa onu anlayabiliyorsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Angel-A Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 rüyamda çok sewdiim meksikalı bi sanatçıyı gördüm o beni anlasın diye ben ispanyolca konuşuodm ama o bana türkçe cevap veriodu ilginçti yani:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
violetta Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 üzgünüm ama dil konusunda bu tezine katılmıyorum, çünkü rüyalarımda defalarca ingilizce ve almanca konu$tuğumu gördüm.üstelik ba$ka dilde konu$an insanlar da gördüm,onları anlamadığımı da.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowkissed Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 ben bazı rüyalarımda ingilizce konuşuyordum ve o cümleleri oluşturmaya çalışırken verdiğim çabaya kadar da gerçekçiydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 İkiside oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 hepsi var bence....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laxus Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 bu konu bana geçenki rüyamı hatırlattı gördüğüm en efsane rüyalardandı fazla detaya girmiycem ama bi restorantta ingilizce iletişim kuruyordum kelimeleri hatırlamak ve konuşma işini normalden hızlı yapıyordum tabi rüya-zaman ilişkisi gibi bir durumda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowkissed Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 bu konu bana geçenki rüyamı hatırlattı gördüğüm en efsane rüyalardandı fazla detaya girmiycem ama bi restorantta ingilizce iletişim kuruyordum kelimeleri hatırlamak ve konuşma işini normalden hızlı yapıyordum tabi rüya-zaman ilişkisi gibi bir durumda var aynen bende yaniiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mualde Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Rüyada iletişim kurma, ağzınızdan çıkan kelimelerden çok sahip olduğunuz ruh haline bağlıdır. Hiç bilmediğiniz bir dili konuşmamız elbette mümkün olmaz, sadece dilin adını bile bilmeniz onu konuşmaniza yeter. Yaş meselesine gelince insan benliği hafızasından ibarettir. Bazı genetik karakterler hariç geri kalanı hafıza ile elde edilir. Burada rüyaların bilinç altı ile ilgili olduğunu çoğu zaman iddia ediyoruz. Bununla beraber hiç tanımadığımiz birine baba veya hiç görmediğimiz bilmediğimiz biri olabiliryoruz buda yasin rüyadan bağımsız olduğunu gösteriyor. Yani bir bağlantı kurmamiz uygun düşmüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.