Qrixkuor Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2008 Enochian Magick Ritüelleri by: Gerald and Betty Scheuler Enochian Majideki iki temel ritüel aşağıda pentagram ve hexagram ritüelleridir.Bu ritüeller sadece örnek olması amacıyla verilmiştir ve uygun hazırlıklar yapılmadan ritüellerin yapılmaması gerekmektedir.Bu ritüellerin ikisinide yapmadan önce Enochian Magic: A Practical Manual or An Advanced Guide to Enochian Magick’i çalışın. Çünkü bu ritüelleri uygulamadan önce ritüellerde kullanacağınız kelimelerin anlamlarını kesinlikle bilmeniz gerekmektedir. Pentagram Ritüeli Adım 1:Ayakta durun.Alnınıza dokunun ve ‘Zah’ diyin (Telaffuzu zod-ah) Adım 2:Sol göğsünüze dokunun ve ‘Ondoh’ diyin (Telaffuzu on-doh) Adım 3:Omzunuzun sağ yanına dokunun ve ‘Mıh’ diyin (Telaffuzu mee-heh) Adım 4:Omzunuzun sol yanına dokunun ve ‘Buzd’ diyin (Telaffuzu boo-zod-deh) Adım 5:İki elinizle birlikte sağ göğsünüze dokunun ve ‘Paıd’ diyin (Telaffuzu pah-ee-deh) Adım 6: Doğuya dönün.Hava elementi için sarı bir pentagram çizin önce ve sonra ‘Exarp’ diyin (Telaffuzu etz-ar-peh) Adım 7:Güneye dönün.Ateş elementi için kırmızı bir pentagram çizin ve ‘Bıtom’ diyin (Telaffuzu bee-toh-meh) Adım 8:Batıya dönün.Su elementi için mavi bir pentagram çizin ve ‘Hkoma’ diyin (Telaffuzu heh-koh-mah) Adım 9:Kuzeye dönün ve toprak elementi için siyah bir pentagram çizin ve ‘Nanta’ diyin (Telaffuzu nah-en-teh) Adım 10:Kuzeye bakın.Kollarınızı haç şekline getirin ve şöyle diyin; Önümde IKZHIKAL (telaffuzu ee-keh-zeh-hee-kal) Arkamda EDLPRNAA (telaffuzu eh-del-par-nah-ah) Sağımda BATAIVAH (telaffuzu bah-tah-ee-vah) Solumda RAAGIOSL(telaffuzu rah-ah-gee-oh-sel) Renkli pentagramlarınızı ve bu dört pentagramın ortasında yalnız durduğunuzu imajine edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Burada ki pentagram ritüeli kabalistlerinkinden terminoloji olarak farklılık gösteriyor. Arada ki fark dilsel mi yalnızca, yoksa anlamsal, ve işlevsel olarak da farklar var mı? Herşeyi hemen hemen aynı ama isimler farklı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.