boogee Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Bi bakındım da göremedim burda varsa temizlersiniz:) Sinderella: Hatun kısmının gece 12.00'den sonra sokakta işi yoktur. Uyuyan güzel: Bir kız kendisini öpen ilk erkekle evlenir ve onunla sonsuza kadar mutlu yaşar. Hansel ile gretel: Masal kahramanlarının sayısı arttıkça IQ'ları düşer... Çikolatadan evler yenmemelidir. Kırmızı başlıklı hanım kız: Sokakta her gördüğün zibidiyle konuşma. Çirkin ördek yavrusu: Ortaokulda size imalı bakışlar atan gözlüklü tombul kızla/çocukla dalga geçip aşağılamayın, bir beş sene sonra afet olur ağzınız açık kalır, ağlarsınız. Ali baba ve kırk haramiler:assword'ler iyi saklanmalı onun bunun yanında bağırarak söylenmemelidir. Alice harikalar diyarında; Her bulduğunu ağzına sokma Heidi; Akıllı kızlar patikalarda neyin keçi kovalamazlar. Alaaddin: Sokakta her bulduğunu karıştırma.. Pamuk Prenses: Hiç tanımadığınız biri size elma verirse sakın yemeyin! Rapunzel: Bi kuleye kapatıldıysanız kaçmak için saç uzatmayın uçmayı öğrenmek daha kısa sürer. Pinokyo: Baban marangozsa asla yalan söylemeyeceksin. ...Alıntı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 ay çok güzel ya... saol paylaşımın için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 rapunzele bayıldım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 güzeelll.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 çok güzelmiş ya.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Çirkin ördek yavrusu: Ortaokulda size imalı bakışlar atan gözlüklü tombul kızla/çocukla dalga geçip aşağılamayın, bir beş sene sonra afet olur ağzınız açık kalır, ağlarsınız. ehehe süprmiş bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 eheh süperlermiş yaa :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Rapunzel: Bi kuleye kapatıldıysanız kaçmak için saç uzatmayın uçmayı öğrenmek daha kısa sürer. bittim buna ya...:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Çirkin ördek yavrusundan ders çıkartmak gerçekten önemli, benim başıma geldi:D . otobüsteyken bir baktım otobüse süper bir kız biniyor acaba kim falan diye düşündüm, bir de baktımki liseden arkadaşımmış, bir zamanlar ona popoma kaş göz çizsem senden güzel olur demiştim, gerçi onun güzelleşmesine rağmen fikrim değişmedi, benimki de güzelleşti:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.