Claudia Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Evet arkadaşlar..Siz olsanız hangi gitarı tercih ederdiniz..Dean gitarlar mı yoksa Jackson mı ?? Ve neden o gitarı tercih ettiğinizin sebebinide yazarsanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Sabaha kadar sorsanda Jackson derdim zaten ansiklopedik bilgi vermeye gerek yok ama Randy Rhoads adı yeter sanırım bu gitarı seçmemde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Tabiki Jackson derim hem klavyesi daha rahat hem gitar daha hafif hemde Dean gitar custom seri değilse manyetik olarakta Jackson Dean'i solda sıfır bırakır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Tabiki Jackson derim hem klavyesi daha rahat hem gitar daha hafif hemde Dean gitar custom seri değilse manyetik olarakta Jackson Dean'i solda sıfır bırakır. hehe arkadaşım sırf senin yüzünden deanden cayıcam galiba [ cayamam:( ] rüyamda bile bana jackson aldırttırıyodun.. ama haklısın sanırım deanlerin klavyesi kalın oluyomuşmuş..Jackson ve dean arasında gidip geliyorum ooff.. Neyse başlarınında fikirlerini alayım bu konuda ben.. Teşekkür ederim emilio ve faytoncum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Ona bakarsan gibsonların da klavyesi biraz daha kalındır gibson diyorum düşün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 bir çin malı jackson alıcagıma çin malı dean alırım daha iyi.sonuçta zakk wydle bişey biliyor ki dean kullanıyor:D bu biraz yapacagın müzik tarzıyla da alakalı.ona göre tonlar farkediyor sonucta.keşke yapacagın müziğin sertlik derecesinide belirtseydin. bir solo gitaristsen ve hızlı sololar atıcaksan tonuda biraz sertse jackson rahat.çin malı olmamak kaydıyla.yok ben hem riff yapıcam hem solo atıcam diyosan amerika üretimli dean derim. yok ben hepsini yapacagım bir gitar istiyorum diyorsan biraz sabret fender al. bu özelliklerin hepsini fenderde bulabilirsin.pedallarla istersen sert yaparsın yaşlanıncada güzel güzel blues yaparsın:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Hımm jackson ve deande olan özelliklerin tümünü Fenderde bulabilirim diyosun yani ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilentEvil Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Emilio ve ensi gayet güzel açıklamışlar:) Ama şu da var ki hoşuna giden gitarı alırsan daha bi gayret gösterirsin öğrenmeye, daha mutlu olursun Yazımı özlü sözle bitirmek istiyorum: Brak gitarın seni seçsin (bkz.: ne alaka?) xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 zakk wydle epiphone ve gibson kullanıyo diye biliorm ama ben bide o adamların hepsinin gitarı custom orada duyduğumuz tonları almak için milyarlık sistemlere ihtiyacımız var bende jackson dkmg dinky var amerikan onun yanında da line pod xt live var gayet güzel sound yakalıyorum.Dean'in custom olmayan gitarları Jackson ile yarışamaz bence ha bide yapacağın tarzda çok önemli.Dean trash soundlu bir gitardır.Paran varsa gibson les paul serilerinden birini al yoksa Jackson derim çok pişman olursun Sadece şekli güzel Dean gitarların -------------------- bide fenderlerin çoğu single manyetik palmute yaparken sıkıntı yaratıyor kullandım oradan biliyorum kötü bi deneyim olmuştu Fender blues ve jazz için ideal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 örneğin ben dandik scorpion marka gitara bir meta lzone pedalı takarak chıldren of bodom un soundlarını yakalamıstım.daha sonra fender gitara taktıgımızda sesler aşmıştı kendını ama herzaman diyorum yine diyeceğim gercekten şaşmayın analog pedaldan şaaşmayın dijitalden uzak durun herzaman istediğinizin yarısını alırsınız pink floyd yanınızda çalıyormus gibi mi hissetmek istiyorsunuz? pikap alın plakta dinleyın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 anaolg setup elbette iyi ama benim processor'u tavsiye ederim internetten istediğiniz grubun istediğiniz şarkısında ki istediğiniz tonu indirebiliyosunuz alete ve aynı sesi alabiliyosunuz.Solo tonum Nothing else matters ritim tonum lacuna coil swamped mesela clean ton da sentenced - the river Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Bi Dimebag hayranı olarak onun rifflerini yapabilmeyi ve onun tonlarını yakalayabilmeyi arzuluyorum..Onun için Dean vardı aklımda.Ama piyasada satılan Deanlerin manyetikleri farklı diye biliyorum.Dimebag kendi gitarlarında manyetik olarak Bill lawrence kullanmıştı.. Aslında gidip gitarı müzik markette çalıcam.Hoşuma gitmezse artık Jackson alırım Ayrıca Deanlerin görüntüsü hoşuma gitmiyo bi tek.Dean isteyişimin sebebi sesine aşığım mesela tamıtamına bir haftadır aralıksız yatarken kalkarken pantera dinlediğimi bilirim ben Pedal olarak analogtan şaşmayın demişsin ensi.Bilmiyorum daha önce denemedim ama güzel olsa gerek.benim pedal tercihimde Digitech whammy pedal veya Jim Dunlop crybaby 535Q ama büyük ihtimal digitech whammy pedal alıcam..Dime'ın tonlarını yakalamaya çalışıyorum ve dime'da bu pedaldan kullanıyodu.. gücüm ne kadar yeter bilmiyorum ama zamanla onun ekipmanının aynısını almaya çalışıcam.. Ha bide param olursa fender ve jacksonda alırım tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkriders Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 İkisinin Arasından Tabiki Jackson Ama BC RİCH gitarlarına bir göz at derim müthişler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 bc rich ler iyi diil göründüğü kdr ince klavyeli gitarlardan uzak durun benden söylemesi ağaç ve kullanımdan kaybediyo... + illa dinlediğin takıldığın şeylerle aynı tonu eşleştirmen gerekmez.bunu yaptığın sürece kulağın körleşir.hep bi yerde takılı kalmayacaksın ama daha açık ve öz bi tavsiyem var... fender, blues; jackson, metal(sert tonlara yönelik) tonlara sahip gitarlardır... hiç elime dean geçmedi ama pek de iyi olduğunu sanmıyorum.en azından söyleyeceğim kadar; her tarza uyacak bir gitar al ekipmanlarınla benzer tonları yakalayabilirsin ve ilerde başka tarza ilgi duyarsan çakılıp kalmazsın.benden söylemesi... şöyle düşün; bir parçanın aynısını çalmaktansa cover lamak daha iyidir.çünkü yorum yeteneğin vardır... gerçi almışsındır almadıysan oku diye yazdım (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Bende kesinlikle fender diyorum. Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekse jackson derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkriders Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 bc rich ler iyi diil göründüğü kdr ince klavyeli gitarlardan uzak durun benden söylemesi ağaç ve kullanımdan kaybediyo... gerçi almışsındır almadıysan oku diye yazdım (: Eğer Sert Tonlar istiosan BC Rich bana göre iyidir.BC Rich Warbst gitarına bir bak. Ama İbanezi de önerebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 bc rich ler iyi diil göründüğü kdr ince klavyeli gitarlardan uzak durun benden söylemesi ağaç ve kullanımdan kaybediyo... + illa dinlediğin takıldığın şeylerle aynı tonu eşleştirmen gerekmez.bunu yaptığın sürece kulağın körleşir.hep bi yerde takılı kalmayacaksın ama daha açık ve öz bi tavsiyem var... fender, blues; jackson, metal(sert tonlara yönelik) tonlara sahip gitarlardır... hiç elime dean geçmedi ama pek de iyi olduğunu sanmıyorum.en azından söyleyeceğim kadar; her tarza uyacak bir gitar al ekipmanlarınla benzer tonları yakalayabilirsin ve ilerde başka tarza ilgi duyarsan çakılıp kalmazsın.benden söylemesi... şöyle düşün; bir parçanın aynısını çalmaktansa cover lamak daha iyidir.çünkü yorum yeteneğin vardır... gerçi almışsındır almadıysan oku diye yazdım (: teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için daha gitarı almadım çok haklısın tek bir yerde kilitlenip kalırsam olmaz körelirim.. Jackson diyorum o zaman ben darkriders BC rich hiç elime geçmedi ama araştırmakta fayda var.saolasın:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Valla ben aslında sadece gibson'un kırmızı jazz kasa bir gitarı var ama onun modelinin adını bir türlü öğrenemedim. ama öğrenir öğrenmez söyleyeceğim onu istiyorum işte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 ikisi arasında bir tercih yapacak olsam jackson derim ama yine de ibanezdir kalbimin sahibi bu arada aranızda boss me-50 processor kullanan varsa bana cihaz hakkındaki fikirlerini sunabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 ikisi arasında bir tercih yapacak olsam jackson derim ama yine de ibanezdir kalbimin sahibi bu arada aranızda boss me-50 processor kullanan varsa bana cihaz hakkındaki fikirlerini sunabilir mi? dostum dijital pedallar arasında en iyilerinden diyebilirim.iyide bir gitarın varsa senden kralı yok.arkadasımın vardı biraz biliyorum.wahh da var üzerinde 3 ,4 tane pedalı var.dijital olmasına rağmen analoga yakın sesler çıkartabiliyor.400 ytlye ikinci el bulabılırsın temizz kullanılmıs olsun ama:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 jackson kelly öneririm fakat amerikan bulabilme ve maddi olarak alabilme imkanın varsa.klavyesi inanılmaz rahat ve performans olarak tam bi sahne gitarı.klavye çubuğunda kullanılan özel bi alaşım sayesinde sap atma derdi nerdeyse 0 zaten yekpare kasa olmasıda ayrı farklılıktır. tek bir derdi var oda bu tarz bi kasaya alıştığında diğer gitar türlerine karşı soğukluk hissetmen tercihim herzaman jackson olucaktır.ama farklı bişi önermek gerekirsede her tarzda kullanabileceğin ibanez RG 2550 japon dur.mutlaka bi ara denemelisin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2008 dostum dijital pedallar arasında en iyilerinden diyebilirim.iyide bir gitarın varsa senden kralı yok.arkadasımın vardı biraz biliyorum.wahh da var üzerinde 3 ,4 tane pedalı var.dijital olmasına rağmen analoga yakın sesler çıkartabiliyor.400 ytlye ikinci el bulabılırsın temizz kullanılmıs olsun ama:) ben sıfır aldım, yarın elime geçicek.. dediğin gibi ikinci el alsam iyi olurdu ton ayarlama derdi çok olmazdı.. üzerindeki analog ayarlamalar çok hoşuma gitmişti zaten teşekkürler bilgi için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkriders Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 dostum dijital pedallar arasında en iyilerinden diyebilirim.iyide bir gitarın varsa senden kralı yok.arkadasımın vardı biraz biliyorum.wahh da var üzerinde 3 ,4 tane pedalı var.dijital olmasına rağmen analoga yakın sesler çıkartabiliyor.400 ytlye ikinci el bulabılırsın temizz kullanılmıs olsun ama:) sana katılıyorum ensiferum amfi pedal gibi şeyleri bana kalsa sıfır almayın ikinci el alın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 American yapımı bir B.C Rich işini fazlasıyla görür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Razzputin568 Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2008 cakson her zaman daha iyidir ama yine de model model araştırmak daha mantıklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.