boogee Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 - nerdesiniz ? - yoldayiz askim dönüyoruz - nerdesiniz yani tam olarak - ne biliim sehirlerarasi yolun bir noktasindayiz, tam isim veremiyorum simdi - o arkadan gelen sesler ne peki, kim var arabada sizden baska, tanimiyorum o sesi ben - kaset dinliyoruz bi'tanem kaset .................................................. ............. - bu saatte taksiyle nasil doneceksin sen. - binip gidicem iste - al su tişörtu giy! - neden?! - taksici bakmasin göbek, omuz açikta!! - oha! - dur bende seninle geleyim - oha! .................................................. ......................... - neden beni uyandirmadin ? - kahvalti hazirliyorum sana, birazdan kaldiracaktim - niye oyle giyindin sen, nereye gittin, nerden geliyosun - sacmalamaz misin lutfen, bak sana omlet yaptim, patatesli hem - patatesli mi, beni yumusatmaya calisma, nerden geliyosun dedim - reina'dan, diger sevgilimle gittik, cok da eglendik inanmazsin, omleti de ona hazirladim .................................................. .......................... "vapur çitir kayniyo beh!" "dökerim alayini denize!" "yav nooldu be?" "seni de dökerim!" ".." .................................................. ....................... - aa bu akşam güzellik yarışması var - sanane bundan!? - dur yaa izleyelim, kimbilir nası güzel hatunlar vardır eğleniriz işte fena mı ehe ehe? - başlatma yarışmana, sen izleyecen kızları ben de oturacam peh!! - ama hayatım... - ses hızıyla tokatlarım seni bak!! - ?!?! .................................................. ...................... niye telefonun meşguldü? - diğer sevgilimle konuşuyordum da ondan... - nası yani? .................................................. ......................... - Kimdi o kız - Hangi kız hayatım - Yanımızdan geçerken kafasını böle eğip selam veren - Allala ben görmedim - Bakma kırmiim kafanı - e meraklandırıyosun sen de adamı ama hayret bişi - Merak ettin demek... Nası değişmiş mi bari - Kim - Kim olucak eski sevgilin - Oha - Oha dimi sölücek lafın yok oha - Bak allah yarattı demicem şimdi - Bi de döv aferin... kıza bak selam vermesi yetti bizi ayırmak için.. hani unutmuştun onu - Kimi - Kimi olcak eski sevgilini - Ya ne alakası var hem benim eski sevgilim o kızdan daha güzeldi - Öyle miiiiiiiiiğğğ ivvvvreençsiiiiinnnnnnn aaşaalık adammmmmmm (şaaaakkk) - Senden de güzeldi... Ohhhhh... Nooldu sustun - böhühühühü - Zırla şimdi işte... Allaan psikopatı... Sayıyla mı verdiler len seni bana .................................................. ............................................... (kız cicili bicili giyinmiş güzel bi masa hazırlamış ) - Hoşgeldin canım - Kim var içerde - Kimseeeeeee - Kime giyindin sen böle - Senin için giyindim aşkım - Hadi len çocuk mu kandırıyon çabuk söle kim geldi - Allala gir bak kimse yok - Sen göndermişindir onu ben gelince - Nerden göndercem 12. katta oturuyoruz ve kapıdan sen giriyosun adam nerden çıkıcak - Haaaaaa kabul ediyon yani bi adamın olduğunu (içeri girer bu arada) oooooooo mumlar şaraplar falan iş bayaa ciddi heralde - Ya neden ben allahım neden beeeeeeennnnn - Eee hadi ben çıkıyım da sen sevgilinle baş başa kal - Defol varol... Allah belanı versin - Haa şimdi böle olduk dimi... Yenisini bulunca hemen eskisinin belasını verio allah - Varol... Cehenneme git - Gidiom zaten... Gidiom selam söle sevgiline - Peki sölerim... Kapıyı iyi çek öküz varol .................................................. .................................. -dikkat et gözlerin şaşı olcak yoksa -neden ne oldu yine -bilmem sanki gözlerin yana doğru çekmeye başladı -sen şimdi şu hatuna baktığımı mı ima ediyosun -bazen ne kadar anlayışlı oluyosun -yok be hayatım sadece kıyafeti dikkatimi çektide o yüzden şeettimdi -hımm benimde şu kafanda yolunmamaış iki tel saçın çok dikkatimi çekiyo .................................................. ............................................ - Bu yüzük nerden çıktı - Ayşe aldı hayatım - Ayşe niye sana alyans alıyo ne var ayşeyle aranda çabuk söle - Ayşe bi kız ismidir hayatım ve benle arasında bişi olması imkansız - Anlamam ben... Belki kod adı ayşe hem... Çabuk telefon numarasını ver arıycam - Allala niye arıyomuşun sen - Nası.. - Ne nası sen elin kızını nası arıyosun öle - Demek elin kızı... O zaman sana neden alyans alıyo (sürer) ( Al birini vur ötekine örneklemesi ) .................................................. ........................................... - nasılsın canım bugün? - süperim aşkım sen nasılsın - hm. nası süper? neden ki? ne gerek vardı şimdi? - nassı yani? belli bi sebebi yok ööle.. iyi hissediyorum kendimi? - hm. (kesin başka birine âşık oldu bu) adı ne? ben tanıyo muyum bari? - ?? .................................................. .......................... (çift yolda yürümektedir.) - necati.. - söyle hayatım.. - necati, neden yere bakarak yürüyorsun.. - ... - yoksa.. - ... - necati allah belanı versin. aldattın beni di mi. aldattın aldattınnnnnnnnnnnnnnnnnn...! nefret ediyorum senden.. ayrılıyoruz.. - ney ? nası?! (Bu da E yuh artık dedirten cinsten ) .................................................. ............................... -Neden geç açtın telefonu -....... -Sana diyom nerdesin yanında kim var ? -Paranoyaklaştın yine zehra mutfaktayım ya iki adım atsan bana ulaşacaksın -Bu bir bant kaydıdır paronayak mesajlar için 1 e sevgi mesajları için 2 ye basın -Bippppp -Anlaşılmadı sözle tekrar edin -Terketme tuşuna bastım -Öyle bi tuş yok tekrar deneyin -Yeter artık yahu -Yemedin herhal -Ben yemedim ama telefon faturası gelsin sana yedireceğim -Peki .................................................. ................... - bana fwd ettigin o mailin to kismindaki erkekler kim cabuk soyle, bak asagiya tek tek isimlerini cikardim - hayatim sacmalama, hem nerden bileyim bana gonderen kisinin listesi o - bak beni hacker'liga bulastirma, hayir giricem maillerine kafam bozulacak biliyorum - peki ...Alıntı... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Senden de güzeldi... Ohhhhh... Nooldu sustun - böhühühühü - Zırla şimdi işte... Allaan psikopatı... Sayıyla mı verdiler len seni bana abi var mı böyleleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -Neden geç açtın telefonu -....... -Sana diyom nerdesin yanında kim var ? -Paranoyaklaştın yine zehra mutfaktayım ya iki adım atsan bana ulaşacaksın -Bu bir bant kaydıdır paronayak mesajlar için 1 e sevgi mesajları için 2 ye basın -Bippppp -Anlaşılmadı sözle tekrar edin -Terketme tuşuna bastım -Öyle bi tuş yok tekrar deneyin -Yeter artık yahu -Yemedin herhal -Ben yemedim ama telefon faturası gelsin sana yedireceğim -Peki ........................................ bu süpermiş kıskanmak/-ılmak güzel şey kim ne derse desin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Harika bunlar ya:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 - sacmalamaz misin lutfen, bak sana omlet yaptim, patatesli hem Boogee ölme sen emi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 - Ya ne alakası var hem benim eski sevgilim o kızdan daha güzeldi - Öyle miiiiiiiiiğğğ ivvvvreençsiiiiinnnnnnn aaşaalık adammmmmmm (şaaaakkk) - Senden de güzeldi... Ohhhhh... Nooldu sustun - böhühühühü - Zırla şimdi işte... Allaan psikopatı... Sayıyla mı verdiler len seni bana halaa gülüyorum gözlerimden yaşlar aktı eline sağlık bugi abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 dikkat et gözlerin şaşı olcak yoksa -neden ne oldu yine -bilmem sanki gözlerin yana doğru çekmeye başladı -sen şimdi şu hatuna baktığımı mı ima ediyosun -bazen ne kadar anlayışlı oluyosun -yok be hayatım sadece kıyafeti dikkatimi çektide o yüzden şeettimdi -hımm benimde şu kafanda yolunmamaış iki tel saçın çok dikkatimi çekiyo süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 - Bu yüzük nerden çıktı - Ayşe aldı hayatım - Ayşe niye sana alyans alıyo ne var ayşeyle aranda çabuk söle - Ayşe bi kız ismidir hayatım ve benle arasında bişi olması imkansız - Anlamam ben... Belki kod adı ayşe hem... Çabuk telefon numarasını ver arıycam - Allala niye arıyomuşun sen - Nası.. - Ne nası sen elin kızını nası arıyosun öle - Demek elin kızı... O zaman sana neden alyans alıyo (sürer) bittim süpersin boogee:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Bu insanları da anlayın yazıktır günahtır, kıskançlık huy atsan atılmaz satsan satılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Akşam akşam iyi güldüm. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 bana fwd ettigin o mailin to kismindaki erkekler kim cabuk soyle, bak asagiya tek tek isimlerini cikardim - hayatim sacmalama, hem nerden bileyim bana gonderen kisinin listesi o - bak beni hacker'liga bulastirma, hayir giricem maillerine kafam bozulacak biliyorum - peki Off bu süper yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 dikkat et gözlerin şaşı olcak yoksa -neden ne oldu yine -bilmem sanki gözlerin yana doğru çekmeye başladı -sen şimdi şu hatuna baktığımı mı ima ediyosun -bazen ne kadar anlayışlı oluyosun -yok be hayatım sadece kıyafeti dikkatimi çektide o yüzden şeettimdi -hımm benimde şu kafanda yolunmamaış iki tel saçın çok dikkatimi çekiyo süpersinn..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karizmatik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş gülmekten kırılıyorum hepsi güzel hepsi birbirinden çok güzel paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 kendımı gordum XP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Ne çılgın şeyler bunlar ya Allah kimsenin başına vermesin böylesini... Bu kadarı aşırı ama kıskanılmak gerçekten güzel xD 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 - nasılsın canım bugün? - süperim aşkım sen nasılsın - hm. nası süper? neden ki? ne gerek vardı şimdi? - nassı yani? belli bi sebebi yok ööle.. iyi hissediyorum kendimi? - hm. (kesin başka birine âşık oldu bu) adı ne? ben tanıyo muyum bari? - ?? ben bunu biliyomya :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aneshera Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 nasılsın canım bugün? - süperim aşkım sen nasılsın - hm. nası süper? neden ki? ne gerek vardı şimdi? - nassı yani? belli bi sebebi yok ööle.. iyi hissediyorum kendimi? - hm. (kesin başka birine âşık oldu bu) adı ne? ben tanıyo muyum bari? - ?? karşımdakine belli etmesemde bazen böle kuruntular yapabiliorum kendi içimde ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 - nasılsın canım bugün? - süperim aşkım sen nasılsın - hm. nası süper? neden ki? ne gerek vardı şimdi? - nassı yani? belli bi sebebi yok ööle.. iyi hissediyorum kendimi? - hm. (kesin başka birine âşık oldu bu) adı ne? ben tanıyo muyum bari? - ?? :D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mad_x3 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 - Senden de güzeldi... Ohhhhh... Nooldu sustun - böhühühühü - Zırla şimdi işte... Allaan psikopatı... Sayıyla mı verdiler len seni bana böLeLeri war ama kim biLemicem xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 valla ben olsam ben de derim sıkıyolar insanın canını bazen haa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 - bu saatte taksiyle nasil doneceksin sen. - binip gidicem iste - al su tişörtu giy! - neden?! - taksici bakmasin göbek, omuz açikta!! - oha! - dur bende seninle geleyim - oha! e abi bunlar normal be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - nasılsın canım bugün? - süperim aşkım sen nasılsın - hm. nası süper? neden ki? ne gerek vardı şimdi? - nassı yani? belli bi sebebi yok ööle.. iyi hissediyorum kendimi? - hm. (kesin başka birine âşık oldu bu) adı ne? ben tanıyo muyum bari? - ?? abartısız bu duruma geliyorlar bazen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - - Kimdi o kız - Hangi kız hayatım - Yanımızdan geçerken kafasını böle eğip selam veren - Allala ben görmedim - Bakma kırmiim kafanı - e meraklandırıyosun sen de adamı ama hayret bişi - Merak ettin demek... Nası değişmiş mi bari - Kim - Kim olucak eski sevgilin - Oha - Oha dimi sölücek lafın yok oha - Bak allah yarattı demicem şimdi - Bi de döv aferin... kıza bak selam vermesi yetti bizi ayırmak için.. hani unutmuştun onu - Kimi - Kimi olcak eski sevgilini - Ya ne alakası var hem benim eski sevgilim o kızdan daha güzeldi - Öyle miiiiiiiiiğğğ ivvvvreençsiiiiinnnnnnn aaşaalık adammmmmmm (şaaaakkk) - Senden de güzeldi... Ohhhhh... Nooldu sustun - böhühühühü - Zırla şimdi işte... Allaan psikopatı... Sayıyla mı verdiler len seni bana [/i][/right] bu gerçekten harikaymış:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 - neden beni uyandirmadin ? - kahvalti hazirliyorum sana, birazdan kaldiracaktim - niye oyle giyindin sen, nereye gittin, nerden geliyosun - sacmalamaz misin lutfen, bak sana omlet yaptim, patatesli hem - patatesli mi, beni yumusatmaya calisma, nerden geliyosun dedim - reina'dan, diger sevgilimle gittik, cok da eglendik inanmazsin, omleti de ona hazirladim!! budur!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Bu yazıları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemedim . Bunları en iyi yaşayan bilir. Keşke ben de sevgilimle olan diyalogları kaydetseydim, buradakileri aratmazdı . Bir de ben onun kadar manyaklık derecesinde kıskanmıyorum diye de bana kızıyordu. Sen beni sevmiyorsun, sevsen kıskanırdın, sen hala eski sevgilini unutamamışın gibi diyaloglar . Ya da beni denemek için yaptığı saçma sapan numaraları hayatta unutamam. Neyseki en sonunda biraz normale döndü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.