Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise.. -O zaman s.çtık fırat kopya ver lan -.......... -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedin -fırat iyi misin olm -Mahmut 5. soruyu göstersene -Hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın -Dersten sonra oynarsın -Tamam al yap ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa vedat olm yaptınmı soruları. -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -h.... lan. yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş lan şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa işte tam ben adım da tutuyo zaten beni bilerek yazdın dimi abicim Emeğine sağlık teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 ilahiii dep sen adamı güldürürsünn:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -Mahmut 5. soruyu göstersene -Hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın -Dersten sonra oynarsın -Tamam al yap buda bende yaşanmıştı nerdeyse aynısı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa '' çok duydum bunu bnmde adım tutuo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 bu kopya çekme çok stresli ya saçımı beyazlattı bu kopyalar. -olum kopya versene lan 3 ü söyle -sus hoca bakıyo -çıktı olum ver hadi -al girdi yine içeri ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş lan şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz bu güzelmiş:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 fırat kopya ver lan -.......... -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedin -fırat iyi misin olm heuhe teşekkürler dep. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.