boogee Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 -meraba ben müfettiş recep 2 hafta önce ölen kızınızın ölümünü araştırmak için geldik odasını görebilirmiyiz acaba +buyrun buyrun,kızım öldüğünden beri odasına dokunulmadı -bu koku da ne böyle +odadan geliyo heralde -laan ceset hala burda +öldüğünden beri odasına dokunmadık dedim ya -manyaklar +o günden sonra odasına hiç dokunmadık -hangi günden sonra +odayı ilaçlamaya geldikleri günden sonra mok gibi kokuyo içersi -işte o günden sonra oğlumun öldüğü o odaya hiç dokunmadım +başın saolsun abi oğlun odasında mı öldü -yok yaa tuvalette öldü 2 yıldır tuvalete giremiyorum yetişebilirsem dükkanda yapıyorum yetişemezsem bırakıyorum valla +anladım . -o günden sonra odasına hiç girilmedi +ama odada biri var şimdi -oğlum işte o adı ogün +dalga mı geçiyonuz lan -esrarengiz bi hava yaratmak istemiştim -o günden sonra orasına hiç dokunmadık +sapık herifler -tamam bi kere daha dokunduk -o günden sonra o dama hiç dokunmadım +baban damdan düşüp ölmüştü dimi -evet -kızım öldüğünden beri odama hiç dokunmadım +sen niye odana dokunmuyosun be -kızımın odası daha rahat daha genişti o ölünce oraya yerleştim ben bizim odayı boşalttık +oha -o gün bugündür odasına dokunmadık memur bey +kızın ne zaman öldü -ogün bugün + hangi gün -ogün,abdullah,ergün,tugay ilerde hakan,gökdeniz +aha kafayı yedi -gün bugündür günümüzü gün edelim +tüh daha herifi sorguya çekicektik - aahh ahh.. ...Alıntı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -meraba ben müfettiş recep 2 hafta önce ölen kızınızın ölümünü araştırmak için geldik odasını görebilirmiyiz acaba +buyrun buyrun,kızım öldüğünden beri odasına dokunulmadı -bu koku da ne böyle +odadan geliyo heralde -laan ceset hala burda +öldüğünden beri odasına dokunmadık dedim ya -manyaklar ölüm acısı kafayı sıyırtmış bunlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -o günden sonra orasına hiç dokunmadık +sapık herifler -tamam bi kere daha dokunduk bu iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Cok güzellermis:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -kızım öldüğünden beri odama hiç dokunmadım +sen niye odana dokunmuyosun be -kızımın odası daha rahat daha genişti o ölünce oraya yerleştim ben bizim odayı boşalttık +oha heheh süperlermiş:Dellerine sağlık:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 güzelmiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.