astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2008 +Aşkım bak şimdi sana on dakika pozitif enerji göndercem ....ummmmmmmmmmmmmmm -Hüsnüüü kapa şu telefonu hasta etme benii -Kanka bak şimdi 5 dk sen iğrenç espri yapacan,5 dk ben.Başlıyorum .. -Amamn aman kanka gözünü seveyim şu an çok işim var(hay mk kim başlattı lan bu kampanyayı) -Raziye bak 10 dk sı 1 kontor aşkıım gel sanal yapalım 10 dk da farklılık olur -Yani sapıksın ruhii,dolmuştayım eve ne kaldı sabret -aloo anne bi bardak su getirsene... -ulan sıpa su için telefon mu ediyon salondan -Aman annee zaten 10 dk sı 1 kontor -Memet 10 dksı 1 kontür lan + 10 dkdan öncesi kaç kontür - Onu bilmiyom + m.k - - Büşra + Ya arayıp durmasana - Nieki 10 dksı 1 kontür + Benmi çıkarttım bunu ya nie tüm 10 dklarında beni arıyon - 10 dk konuş sonra kapatırız + 11 dk konuşçam ben - Olmaz eğer öle yaparsan 9 dk daha konuşuruz + Mecburmuyum ben ya - Ağzımız konuşmak için deilmi bak ne güzel 6 dk oldu bile + Of Berke ya sen konuş turkcell girsin ağzına -aloo mustafa naber lan +yanlış numara kardeşim -has...r neyyse abi kusura bakmazsan 10 dakikanı alıcam +kardeşim manyakmısın seni tanımıyorum bile -tanışırız be abi AlInTıDıR... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -aloo anne bi bardak su getirsene... -ulan sıpa su için telefon mu ediyon salondan -Aman annee zaten 10 dk sı 1 kontor ehuehuhueh iyyimş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 çok güzelmiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2008 -aloo mustafa naber lan +yanlış numara kardeşim -has...r neyyse abi kusura bakmazsan 10 dakikanı alıcam +kardeşim manyakmısın seni tanımıyorum bile -tanışırız be abi ahahahha süper yaa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 -Memet 10 dksı 1 kontür lan + 10 dkdan öncesi kaç kontür - Onu bilmiyom + m.k bedavaymış mannaklar yav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 -aloo mustafa naber lan +yanlış numara kardeşim -has...r neyyse abi kusura bakmazsan 10 dakikanı alıcam +kardeşim manyakmısın seni tanımıyorum bile -tanışırız be abi :):) iyidi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2008 -aloo mustafa naber lan +yanlış numara kardeşim -has...r neyyse abi kusura bakmazsan 10 dakikanı alıcam +kardeşim manyakmısın seni tanımıyorum bile -tanışırız be abi heheh süper:Dpaylaşım için sağol astral:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 sen de sağol blue:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 güzelmiş paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.